'Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok' diyen Derya Tuna'dan ilginç savunma: Genelleme yapmadım

'Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok' diyen Derya Tuna'dan ilginç savunma: Genelleme yapmadım

Derya Tuna, yaptığı "Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok" açıklamasının tepki çekmesi üzerine "Yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Ben genelleme yapmak istemedim. Kendi hayatımdan ve çevremden gördüklerimden yola çıkarak öyle bir şey söyledim" sözleriyle kendisini savundu.

Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de düzenlenen sohbet etkinliğinde, Seda Akgül’ün sorularını yanıtlayan Derya Tuna, "Çapkınlıkta bence erkeklerin suçu yok. Ben bile güzel kadına dönüp bakarım. Hanımlar bana kızmasın ama kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" açıklamasında bulunmuş ve Tuna'ya sosyal medyada tepki yağmıştı.

'YANLIŞ ANLAŞILDIM'

Bu açıklaması hatırlatılan oyuncu, kendisini "Yanlış anlaşıldığım için üzüldüm. Ben genelleme yapmak istemedim. Kendi hayatımdan ve çevremden gördüklerimden yola çıkarak öyle bir şey söyledim. Yoksa sadakatsizliğin kadını, erkeği yok. Karakter meselesi" diyerek savundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN