Cem Yılmaz isyan etti: Pahalılıktan yakınmayan biri ya hırsızdır ya da...

Cem Yılmaz isyan etti: Pahalılıktan yakınmayan biri ya hırsızdır ya da...

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, hayat pahalılığına ilişkin, "Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler" dedi.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter hesabından hayat pahalılığına ve ekonomik krize isyan etti. Yılmaz "Eskiden şey vardı, ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler" dedi.

'HER ŞEY BU KADAR PAHALI OLMASA SEN DE ALICAN'

Yılmaz Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Otomobil Avrupa'da bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , 'E var ki alıyon diyo …Lan her şey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan. Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. 'Bari simit pahalı olmasın' diye ideal mi olur. Peh !" ifadesini kullandı.

''MEMLEKET ZENGİN BİZİM HABERİMİZ YOK''

Cem Yılmaz, şu ifadelere yer verdi:

"İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi geçen hesapladık da o yüzden konuşuyorum…Yoksa biz de mi “Simit çok pahalı yaa “ diyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum, zengin, zengin ! Yalnızca bizim haberimiz yok ! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün."

''ABİ HERŞEY DÜZGÜN, SEN ABARTIYORSUN''

Öte yandan hayat pahalılığından şikayet etmeyenleri tiye alan Cem Yılmaz, son gönderisinde deve fotoğrafı paylaşarak, ''Abi herşey düzgün, sen abartıyorsun'' dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN