Cengiz İmren Türkiye'de ilk kez uçakta şarkı tanıttı

Yıllar önce söylediği Bi Tanem isimli şarkısıyla müzik piyasasında kendisine yer edinen Cengiz İmren, son teklisi Yılan'ı 9 milyon dolarlık uçakta tanıttı. İmren, şarkının gelirlerinin yangından zarar görenlere bağışlanacağını açıkladı.

Söz yazarı ve şarkıcı Cengiz İmren, yeni çıkardığı "Yılan" isimli şarkısının tanıtımını 9 milyon dolarlık özel jette yaparak Türkiye'de bir ilke imza attı.

cengiz-imren-s.jpg

Uzun aradan sonra müzik piyasasına dönmeye hazırlanan sanatçı, "Her ne kadar bu işlerden anlamasam da YouTube'da şarkımız 7 milyona ulaşmak üzere. Bana rakamları yükseltmek için teklifte bulundular, ancak ben her zaman doğallıktan, organik olmaktan yanayım" dedi.

"YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Türkiye'de ilk kez özel jette lansman yapıldığını söyleyen sanatçı, "Sevgili danışmanım Selim Akar'a bu fikri için çok teşekkür ederim, kısmet olursa bir sonraki şarkımın tanıtımı da deniz altında yapacağım" diyerek herkesi güldürdü.

cengiz-imren-kapak.jpg

Özel jeti havalandırarak yaptığı tanıtımın maliyetini soran gazetecilere yanıt veren İmren, "Saati 12 bin dolar" dedi.

Kendisini lansmanda yalnız bırakmayan işadamı Ersin Oğuz'a da teşekkür eden İmren, "Sevgili dostum single çıktığında 50 bin adet satın aldı, ben de buradan bir söz vermek istiyorum. Dostumun satın aldığı 50 bin adet CD gelirini yangın bölgesinde zarar gören aileler için kullanacağım, inşallah yaraları birlikte saracağız" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN