Cengiz Kurtoğlu boşanma kararı alan Demir Özdemir ile Oğuzhan Koç'u hedef aldı! Olay yaratacak sözler!

Cengiz Kurtoğlu boşanma kararı alan Demir Özdemir ile Oğuzhan Koç'u hedef aldı! Olay yaratacak sözler!

Arabesk müziğinin efsane ismi Cengiz Kurtoğlu, 28 Ağustos'ta Sarıyer'de yaza damga vuran bir düğünle dünyaevine giren ancak sadece 8 ayda boşanma kararı alan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftini hedef aldı.

Arabesk müziğinin efsane isimlerinden Cengiz Kurtoğlu, 28 Ağustos'ta görkemli bir düğünle evliliğe adım atan fakat sürpriz bir şekilde boşanma kararı alan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftini hedef aldı. Cengiz Kurtoğlu'nun açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Arabesk müziğinin önde gelen isimleri arasında yer alan Cengiz Kurtoğlu, reklam yüzü olduğu firmanın önceki gün Tüyap Yapı Fuarı’nda açtığı standı ziyaret ederek firma sahibi ile bir araya geldi. Usta sanatçı basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Cengiz Kurtoğlu, bir basın mensubunun kendisine yönelttiği "Son dönemle oyuncu ve sanatçıların evlilikleri çok uzun sürmüyor. Sizin tavsiyeniz var mı?” soruya yanıt vererek 28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de yaza damga vuran görkemli bir düğünle dünyaevine giren, ancak düğünden yalnızca 8 ay sonra sürpriz bir şekilde boşanma kararı alan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftine isim vermeden yüklendi.

Cengiz Kurtoğlu: Oyuncular daha çok boşanıyor

"PAZARTESİ TANIŞIP PAZARTESİ AYRILIYORLAR"

Kurtoğlu, kendisine yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:

"Ses sanatçılarında böyle bir şey yok. Sinema sanatçılarında daha çok boşanma var. Eskiden derdik ki, böyle popüler müziği başaramayanlara ‘Meltem rüzgarı gibi, pazartesinden pazartesiye varlar’ diye. Onun gibi oldu. Pazartesi tanışıp pazartesi ayrılıyorlar. Annelerine babalarına sorsunlar bir."

Geçtiğimiz günlerde ortak bir açıklama yayınlayarak boşanma kararı aldıklarını duyuran Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, yayınladıkları açıklamada "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerine yer vermişti.

Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları belli oldu! 8 aylık evlilik ne zaman son bulacak?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN