Çetiner Çetin'den Şahan'a: Bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü

Kiev’de bir Ukraynalı’yla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar gündem olan Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, skecini çeken ünlü komedyen Şahan Gökbakar'a cevap verdi. Çetiner Çetin, ''Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" dedi.

Habertürk Dış Politika ve Güvenlik Politikaları Yayın Koordinatörü Çetiner Çetin, Kiev’de direnişe hazırlanan bir Ukraynalı’yla İngilizce röportaj yapmaya çalıştığı anlar gündem oldu.

Karşısındakiyle İngilizce konuşmaya çalışan Çetin, konuşmaya çalıştığı Ukraynalı'nın da İngilizcesinin kötü olduğunu anlayınca, ‘Şimdi kendisine ne yaptığını soruyorum ama tabii onların da İngilizcesi zayıf’ diyerek güldü.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Çetiner Çetin'in Ukraynalıya İngilizce soru sorduğu anları tiye almış, Şahan'ın skeci sosyal medyada takipçilerini güldürmüştü.

Çetiner Çetin Şahan Gökbakar'ı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, "Yes, I wanna bamba, Shahaan.. Şahan Gökbakar‘ın videosu izlenme rekorları kırıyor. Komedyenlerin işi hiciv ve işlerini özgürce yapabilmeleri hoşgörülü bir toplumun olmazsa olmazı. Sağolsun bombaların altında haber yapan bizleri dahi güldürdü" dedi.

Ünlü komedyen Şahan da Çetiner Çetin'e şu cevabı verdi:

"Abi rica ederim. Esas, sen bizi güldürdün. Ben bişey yapmadım, sadece senin canlı yayında soylediklerinin aynısını söyledim, skeç oldu... Karşıdakini suçlamadan bol bol pratik Dikkat edin kendinize."

Habertürk'te Hülya Hökenek'in sunduğu programda ise Şahan Gökbakar'a tepki gösterildi. Konuklardan Habertürk yazarı Kemal Öztürk, ’Emin olun sıcak odalarda Twitter’da yazı yazıp, eleştiri yapıp buraları anlatmak kolay gelebilir. Ama savaş çok dramatik bir şey. Gazeteci arkadaşlarımıza yönelik hiciv yapan insanlar, sanatçılarımız var. Kolay bir şey değil savaş bölgesinden yayın yapmak" ifadesini kullandı.

Hülya Hökenek ise ‘O hiciv yapanlar da onu bilsinler. Hiciv diyoruz ama Kemal hiç de komik değil. Hangi koşullar altında, ne şekilde orada çalışıyorlar görüyoruz. Ben kendi adıma herkes aklını başına alsın diyorum. Orada çalışan arkadaşlarımızı mizah adı altında kimsenin demoralize etmeye hakkı yok" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN