Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden kötü haber! 8 yıldır evliydiler

Ceyda Düvenci-Bülent Şakrak çiftinden kötü haber! 8 yıldır evliydiler

Yaklaşık 8 yıl önce dünya evine giren Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftinin üzerinde bu aralar kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor. 2015 yılında evlenen ünlü çiftle ilgili sosyal medya hesaplarında yer alan bir detay, hayranlarının gözünden kaçmadı. Detayı fark eden hayranları, gördükleri manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte o çarpıcı detay...

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci hakkında şaşırtan bir detay ortaya atıldı. Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik yaşayan Düvenci, ayrılık iddiasıyla gündeme geldi. yıldır evli olan çiftin son dönemlerde beraber paylaşım yapmaması ayrılık iddialarını gündeme getirdi.

ceyda.jpg

CEYDA-BÜLENT ÇİFTİNE DAİR ÜZEN İDDİA

2015 yılında dünyaevine giren tiyatrocu Bülent Şakrak ile oyuncu Ceyda Düvenci'nin evliliğine nazar mı değdi?

bulent12.jpg

Bir magazin sitesinin yayınladığı haberde ikilinin boşanacağı iddiası herkesi şaşkınla uğrattı.

bulent.jpg

BERABER PAYLAŞIM YAPMIYORLAR

Yaklaşık 8 yıldır mutlu bir evlilik yaşayan ve herkesin parmakla gösterdiği çiftin uzun süredir beraber paylaşım yapmaması ve yan yana gelmemesi akıllara boşanma haberlerini getirdi.

ceydabulent.jpg

DUYANLAR ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Çiftin bu evlilikten Okan Ali Şakrak isminde bir çocukları var. İddiaları duyan kullanıcılar ise "Yazık oldu" "Nazar değdi" gibi yorumlar yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN