Çiçeği burnunda Demet Özdemir Oğuzhan Koç çiftinden şaşırtan itiraf! Demet Oğuzhan’ı ele verdi

Çiçeği burnunda Demet Özdemir Oğuzhan Koç çiftinden şaşırtan itiraf! Demet Oğuzhan’ı ele verdi

Demet Özdemir Oğuzhan Koç'la ilgili herkesi şaşırtan bir itirafta bulundu. Oğuzhan Koç'tan özür dileyerek açıklamalarına devam eden Demet Özdemir her şeyi anlattı. İşte Demet Özdemir'in herkesi şaşırtan o açıklamaları…

Yakın arkadaşı Fatma Topbaş'ın doğum gününe katılan Demet Özdemir Yeniköy'de görüntülendi. Çıkışta muhabirlere röportaj veren Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ilgili önemli itiraflarda bulundu. Yaptığı açıklama ile gündeme bomba gibi düşen güzel oyuncu Oğuzhan Koç'tan da özür diledi. İşte Demet Özdemir'in herkesi şaşırtan o açıklamaları…

DEMET ÖZDEMİR’DEN BOMBA İTİRAF GELDİ

Çiçeği burnunda Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinden herkesi şaşırtan itiraf geldi. Bir mekan çıkışında görüntülenen Demet Özdemir eşi Oğuz Koç hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Muhabirlerin yemek sorusuna yanıt veren Özdemir, Çok nadir yemek yaptığını ancak el lezzetinin iyi olduğunu düşündüğünü belirtti. Annesine bazen yemek siparişi verdiğini ifade eden Özdemir annelerin yaptığı yemeklerin yerine hiçbir şeyin tutmadığını belirtti.

Demet Özdemir İtiraf etti

OĞUZHAN KOÇ’U ELE VERDİ

Demet Özdemir Oğuzhan Koç'un hamarat olmadığını ifade ederek ünlü şarkıcıdan özür diledi. Demet Özdemir, "Açıkça söyleyeceğim.Özür dilerim Oğuzhan, maalesef hiç mutfağı sevmiyor. Hiç öyle bir niyeti olmadı." şeklinde konuştu.

28 Ağustos'ta Dünya evine giren ünlü çiftin nikah şahidi ise yapımcı Faruk Turgut ve Acun Ilıcalı oldu. Görkemli bir düğün ile dünya evine giren ünlü çiftin ilk dans müziği de Zeki Müren'den Aklımda Sen Fikrimde Sen' şarkısı oldu. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğününe ise sanat camiasından pek çok ünlü isim katıldı.

Demet Özdemir Oğuzhan'dan özür diledi

Düğünde 3 farklı gelinlik giyen Demet Özdemir kıyafetleri ile de uzun süre gündemde yer aldı. Ünlü tasarımcıların imzasını üzerinde taşıyan Özdemir’in gelinliği de uzun süre tartışma konusu oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN