Çiçeklerin arasındaki gizli kelebeği kimse bulamıyor! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar bulabiliyor!

Çiçeklerin arasındaki gizli kelebeği kimse bulamıyor! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar bulabiliyor!

Bu yapboz IQ testi o kadar zordur ki, 10 kişiden sadece 1'i çiçeklerin arasında saklanan bir kelebeği 3 saniye içinde fark edebilir. Bu güzel çiçek yapbozunda o kelebeği bulmak için bu meydan okumayı kabul ediyor musun?

Resimli bulmacalar eğlencelidir ve ayrıca hafızanızı, ayrıntılara dikkatinizi ve mekansal yöneliminizi geliştirmede faydalıdır. Öyleyse, bulmacaların IQ'nuzu belirlediğini merak ediyorsanız, cevap evet. Resimli bulmacaları çözmede iyiyseniz, bu daha yüksek bir IQ seviyesi ve görsel akıl yürütme anlamına gelir. Buna ek olarak, bir süre sınırı altında bulmaca çözmek, görselleri işleme yeteneğinizi ve hızınızı gösterir.

1-013.jpg

ÇİÇEKLERİN ARASINDAKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Burada rengarenk çiçeklerden oluşan güzel bir resmimiz var ama dikkat edin, çiçekler arasında bir kelebeğin zekice kamufle edildiği bir yapboz. Bu bulmaca, gözlem becerilerinizi ve görme yeteneğinizi test etmek için tasarlanmıştır.

Çiçeklerin arasında saklanan kelebeği bulmak için 3 saniyen var. Fark edebiliyor musun? Süre sınırının kısa olduğunu göz önünde bulundurarak insanlara resme dikkatlice bakmalarını tavsiye ediyoruz.

GİZLİ KELEBEĞİ BULDUN MU?

Bulmaca, izleyicileri bu bulmacayı çözmek için yaratıcı zekalarını, görsel muhakemelerini ve gizli kalıpları tespit etme ve mantık uygulama becerilerini uygulamaya davet ediyor. Deha seviyenizi görmek için bu yapboza göz atın. Resimdeki gizli kelebeği buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Hala bu bulmacada kelebeğin nerede saklandığını bulamadıysanız, cevabı aşağıda açıkladık. Resme dikkatlice bakarsanız, bu resimde sol altta kelebeğin benekli olduğunu göreceksiniz.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN