Çılgın Dondurmacı bomba gibi geri döndü!

Çılgın Dondurmacı bomba gibi geri döndü!

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, uzun süredir sosyal medyadan video paylaşmıyordu. Çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı bomba gibi geri döndü. Yeni bir video paylaşan dondurmacı derin dekolteli müşterisiyle yürekleri hoplattı! İzleyenlerin ağzı açık kaldı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın viral olan o videosu...

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Çılgın Dondurmacı çektiği dans videoları ile izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Dükkanına gelen müşteriler ile 'Kalbimsin' şarkısı eşliğinde dans eden ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı, yeni bir video paylaştı. Uzun süredir video paylaşımında bulunmayan Çılgın Dondurmacı derin dekolteli müşterisiyle yürekleri hoplattı! İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Eşin sakın bunları görmesin! İşte Çılgın Dondurmacı'nın son videosu...

ÇILGIN DONDURMACI SAHALARA GERİ DÖNDÜ

Dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, uzun süredir video atmıyordu. Orucunu bozan dondurmacı yeni videosu ile bomba gibi geri döndü. Kimse bu kadarını beklemiyordu. Dakikalar içinde milyonlarca kez izlendi.

gfgfgf-2023-07-12t043933-751.jpg

DERİN DEKOLTELİ MÜŞTERİSİYLE YÜREKLERİ HOPLATTI!

Dükkanına gelen sarışın müşterisi ile dans eden Çılgın Dondurmacı, kadının kıvrak dansı ile kendinden geçti. Derin sırt dekolteli üstü ile sınırları zorlayan kadın, izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Sırtını komple açıkta bırakan beyaz kıyafetiyle kıvrak bir şekilde dans eden müşterisi izleyenlerden büyük beğeni topladı.

gffggf-20.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

fggfgf-2023-07-12t043953-927.jpg

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN