Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Mini etekli müşterisini tuttuğu gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, yeter be adam

Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Mini etekli müşterisini tuttuğu gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, yeter be adam

TikTok'ta çektiği dans videoları ile ünlenen ve milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, paylaşımlarına tam gaz devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle 'Kalbimsin' şarkısı eşliğinde dans eden ve o anları kayda alan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Mini etekli müşterisini tuttuğu gibi... Bu kadarı da pes artık! İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündem olan o videosu...

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Dondurmacı dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Mini etekli müşterisini tuttuğu gibi... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, yeter be adam!

gfggf-22.jpg

Antalya'da bulunan dükkanında videolar çekerek milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, çıkardığı 'Kalbimsin' şarkısıyla fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları TikTok'ta paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer sınırı fena aştı.

ÇILGIN DONDURMACI SINIRI FENA AŞTI

Dükkanına gelen mini etekli müşterisi ile 'Kalbimsin' şarkısı eşliğinde dans etmeye başlayan Çılgın Dondurmacı, hareketleriyle herkesi şoke etti. Kadının kıyafetine rağmen yaptığı kalça dansı dondurmacıyı baştan çıkardı. Daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı sınıfı fena aştı.

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ... İZLEYENLERİN AĞZI AÇIK KALDI

Müşterisi ile birlikte dondurma tezgahının önünde dans eden Çılgın Dondurmacı, kadının kalça dansına daha fazla dayanamadı. Kadının kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. Çevrede izleyenler ise öylece baka kaldı.

yeni-hghghg-2.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

hggh-8.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN