Çılgın Dondurmacı iki Rus turistle öyle bir dans etti ki eşi çıldırdı! Dondurma sapını aldığı gibi.. Ortalık savaş alanına döndü

Çılgın Dondurmacı iki Rus turistle öyle bir dans etti ki eşi çıldırdı! Dondurma sapını aldığı gibi.. Ortalık savaş alanına döndü

TikTok'ta çektiği videolarla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı son videosuyla herkesin ağzını açık bıraktı. Dükkanına gelen kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer fena patladı. 2 turist kadınla erotik dans eden Çılgın Dondurmacı eşine yakalanınca öyle bir şey yaptı ki izleyenler şok oldu. Bu kadarı da pes artık! Bakın Çılgın Dondurmacı son videosunda ne yapmış?

Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan Çılgın Dondurmacı danslarıyla gündemden düşmek bilmiyor. Kadın müşterileriyle dans eden ve o anları TikTok hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı sınırları aşmayı devam ediyor. Yeni video paylaşan Çılgın Dondurmacı 2 turist kadınla öyle bir dans etti ki eşi daha fazla dayanamadı. Dondurmayı tuttuğu gibi... İşte Çılgın Dondurmacı'nın ağızları açık bırakan o videosu...

ÇILGIN DONDURMACI 2 RUS TURİSTLE ORTALIĞI YAKTI

Her paylaşımıyla gündem olan Çılgın Dondurmacı videolarıyla milyonlarca takipçiye ulaşmış durumda. Özellikle TikTok'ta çektiği dans vidolarıyla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı Rus turistlerle yaptığı dansıyla ağızları açık bıraktı. Tam 3 milyona yakın izlendi.

kmgggf-3.jpg

DÜNYANIN HER YERİNDEN YORUM YAĞDI

YouTube hesabından paylaştığı videoda 2 Rus turist gençle dans eden Çılgın Dondurmacı adeta şov yaptı. Video izlenme rekorları kırarken dünyanın her yerinden yorum yağdı.

kmfddf-6.jpg

DONDURMA SAPINI ALDIĞI GİBİ...

Çılgın Dondurmacı'yı 2 Rus kızıyla dans ederken yakalayan eşi ortalığı birbirine kattı. Kızlara öyle bir şey yaptı ki görenler şok oldu. Ortalık savaş alanına döndü.

kmfdfd-32.jpg

ÇILGIN DONDURMACI'NIN DÜKKANI NEREDE?

Sosyal medyada izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı'nın nerede yaşadığı ve dükkanının nerede olduğu merak konusu oldu. Peki Çılgın Dondurmacı nerede yaşıyor? Çılgın Dondurmacı'nın dükkanı nerede?

kmfddffd-1.jpg

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR, ASLEN NERELİDİR?

TikTok'ta Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç'in aslen nereli olduğunu duyanlar şok oluyor. 1982 doğumlu olan Mehmet Dinç aslen Hatay Antakya doğumludur. Arapça ve Kürtçeyi çok iyi bir şekilde bilmektedir. İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

ÇILGIN DONDURMACI'NIN ASIL MESLEĞİ NE?

Sosyal medyada yayınladığı dans videolarıyla ünlenen Mehmet Dinç, zamanla öyle bir fenomen haline geldi ki dünyanın pek çok yerinden gelen turistler, Çılgın Dondurmacı ile dans etmek için akın akın Antalya'ya gitti. Şu anda da sosyal medya paylaşımlarına devam eden Mehmet Dinç, Antalya'nın Lara ilçesinde dondurmacılık yapmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN