Çılgın Dondurmacı Son Videosuyla Yine Gündem Oldu! Çevredekiler Ağzı Açık İzledi: Bu Video Çok Konuşulur

Çılgın Dondurmacı Son Videosuyla Yine Gündem Oldu! Çevredekiler Ağzı Açık İzledi: Bu Video Çok Konuşulur

TikTok'ta paylaştığı videolarla fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı, ününe ün katmaya devam ediyor. Antalya'da bulunan dükkanından vidolar çeken Çılgın Dondurmacı, kadın müşterileriyle ettiği danslarla sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Son paylaştığı video ile yine gündem olan dondurmacı, kadın müşterisinin ilginç dansıyla ağızları açık bıraktı. İşte Çılgın Dondurmacı'nın son videosu...

Çektiği videolarla sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı durmak bilmiyor. Kadın müşterileriyle çektiği dans videolarıyla şöhretlenen dondurmacı, son paylaşımıyla yine milyonlarca kez izlendi. Kadın müşterisinin mini elbisesiyle yaptığı dans videosu Çılgın Dondurmacı'yı çıldırttı. İşte o video...

DEV FENOMENLERLE YARIŞIYOR

Çektiği videolarla zaman zaman sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen Çılgın Dondurmacı, gelen yorumlara aldırış etmeden video çekimlerine devam ediyor. TikTok'ta milyonlarca takipçiye ulaşan dondurmacı dev fenomenlerle yarışır hale geldi.

a6-6.jpg

ETRAFTAKİLER DÖRT GÖZLE İZLEDİ

Video çekimlerine devam eden Çılgın Dondurmacı YouTube'dan yeni bir video paylaştı. 2 kadın müşterisiyle çılgınlar gibi dans eden dondurmacının o hali sosyal medyada gündem oldu. Kadınların giydiği elbiseler ise etraftakiler tarafından pürdikkat incelendi.

a1-20.jpg

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

TikTok ve YouTube üzerinden sık sık paylaşımlar yapan ve fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı, internette en çok araştırılan kişi haline geldi. Peki Çılgın Dondurmacı kimdir? Çılgın Dondurmacı nasıl videolar çekiyor? TikTok videolarıyla fenomen olan Çılgın Dondurmacı'nın Mehmet Dinç olduğu öğrenildi.

a9-4.jpg

NUSRET VE CNZ BURAK İLE YARIŞIYOR

Öte yandan Hayatımıza Instagram üzerinden giren ve kısa sürede Türkiye'nin en zengin insanları arasında giren Nusret Gökçe'ye rakip olan Mehmet Dinç, takipçi sayısı ile Nusret'i geçeceğe benziyor. Yabancı turistlerin dikkatini çeken Dinç, çılgın danslarıyla da çok konuşuluyor. Müşterilerine dans eşliğinde sunum yapan Mehmet Dinç'in paylaşım videoları ise milyonlarca izlenmeyi buluyor.

BEĞENMEYENLER TARAFINDAN ELEŞTİRİLERİN HEDEFİNDE

TikTok kariyeriyle başlayan ve diğer platformlarda da video çekmeye başlayan Çılgın Dondurmacı olarak tanınan Mehmet Dinç, milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Çektiği videolarla izlenme rekorları kıran Çılgın Dondurmacı bazen eleştirilerin hedefinde olabiliyor. Özellikle videolarda kullandığı kadınların açık giyinmeleri ve dans figürleri takipçileri tarafından eleştiri konusu oluyor. Ancak dondurmacı video çekimlerine ara vermeden devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN