Çılgın Dondurmacı yine yaptı yapacağını! Hamile kadını kolundan tutup zorla... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, eşin sakın görmesin

Çılgın Dondurmacı yine yaptı yapacağını! Hamile kadını kolundan tutup zorla... İzleyenlerin ağzı açık kaldı, eşin sakın görmesin

TikTok'ta çektiği dans videolarıyla milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, son paylaşımıyla herkesin ağzını açık bıraktı. Hamile kadının kolundan tutup zorla... İzleyenler ne olduğunu anlayamadı bile. Eşin bunu sakın görmesin! Bakın Çılgın Dondurmacı hamile kadına ne yapmış?

Sosyal medyada en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Çılgın Dondurmacı çektiği dans videolarıyla takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Genellikle dükkanına gelen kadın müşterilerle dans eden ve o anları TikTok hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı, bu sefer sınırı iyice aştı. Hamile kadına öyle bir şey yaptı ki çevredekilerin ağzı açık kaldı. Kolundan zorla tutup... Eşi sinirden çıldıracak. İşte Çılgın Dondurmacı'nın izlenme rekoru kıran videosu...

BU SEFER SINIR FİLAN DİNLEMEDİ

Her paylaşımıyla dikkatleri üzerine çeken Çılgın Dondurmacı, son videosuyla ortalığı kasıp kavurdu. Dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları TikTok hesabından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınır filan dinlemedi. İzleyenlerin ağzı açık kaldı bu kadarı da çok fazla.

HAMİLE KADINLA PİSTİN İÇİNDEN GEÇTİ

Videosunda hamile müşterisiyle dans eden Çılgın Dondurmacı, kıvrak hareketiyle ilk sinyali verdi. Kadının hareketlerine karşı koyamayan Çılgın Dondurmacı yine yaptı yapacağını. Çevredekiler o anları hayretler içinde izledi. Bir rahat dur be adam!

dfbdfb-7.jpg

KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ...

Kadının kıvrak dansına daha fazla dayanamayan Çılgın Dondurmacı, müşterisinin kolundan tuttuğu gibi arka tarafa götürdü. O anları izleyen sosyal medya kullanıcı ise dondurmacıya tepki gösterdi. Gelen bazı yorumlarda "Şu rezilliğe bak Allah ıslah etsin" denildi.

dfbdfb-8.jpg

ÇILGIN DONDUMACI'NIN YERİ NEREDE?

Vatandaşlar, sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Çılgın Dondurmacı'nın nerede olduğunu merak ederek araştırıyor. Peki Çılgın Dondurmacı'nın yeri nerede?

İlk olarak Shakle Habetek isimli Arapça şarkı ile tanınır hale gelen Çılgın Dondurmacı, daha sonra kendi parçası olan Kalbimsin adlı şarkıyı çıkararak fenomen olmuştu. Mehmet Dinç'in sahibi olduğu ve turistler tarafından akın akın ziyaret edilen Çılgın Dondurmacı, Antalya'nın Lara ilçesinde bulunuyor. Şehir merkezine yakın olan dondurmacı, Akkapark AVM'nin önünde bulunuyor. Ulaşımı oldukça kolay olan dondurmacıya ilgi oldukça fazla.

dfbfdbd-2.jpg

ÇILGIN DONDURMACI MEHMET DİNÇ KİMDİR?

Çılgın Dondurmacı adıyla tanınan Mehmet Dinç, 1982 doğumludur. Aslen Hatay Antakyalıdır. Doğduğu yöre nedeniyle Arapça ve Kürtçeyi çok akıcı bir şekilde konuşabilmektedir. Kendisini fenomen haline getiren Arapça şarkısı "Kalbimsin" de Mehmet Dinç'e aittir.

İnşaat, pastanecilik gibi pek çok farklı sektörde çalışan Mehmet Dinç, Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okumuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN