Çilingirler bu numarayı bilmenizi istemiyor. Bu size çok para kazandıracak!

Çilingirler bu numarayı bilmenizi istemiyor. Bu size çok para kazandıracak!

Kapıda kırık bir anahtarla bir anda karşılaşma durumu kadar sinir bozucu bir durum olmasa gerek. Zaman zaman hepimizin başına gelmiştir bu durum. Özellikle bir de aceleniz varsa, çilingir çağırmaya fırsatınız yoksa haberimizdeki bu pratik yöntemi kullanabilirsiniz...

Daha önce hiç bu durumu yaşadığınız oldu mu? Anahtarınız kilide sıkışmış. Biraz ileri biraz geri ittireyim derken ve farkına varmadan elinizde kırık bir anahtarla karşılaşmayı. Birçok kişi kırık anahtarı çıkarması için çilingir çağırır. Paradan tasarruf edin ve kırık anahtarınızı kilitten kendiniz çıkarmak için bu ipuçlarını kullanın!

ÇİLİNGİRLER BU NUMARAYI BİLMENİZİ İSTEMİYOR. BU SİZE ÇOK PARA KAZANDIRACAK!

Tabii ki çilingir de arayabilirsiniz. Bunlar anahtarınızı hızlı bir şekilde kilitten çıkarabilir, ancak bu aynı zamanda pahalı bir çözümdür. Bu pahalı faturayı kurtarmanız için size birkaç süper ipucumuz var!

schermafbeelding-2019-11-11-om-17-08-43-1024x638-768x479.png

KIRIK ANAHTAR

Anahtarın küçük bir parçası kilitten dışarı çıkarsa, kilidi yağlamak için biraz yağ veya WD-40 sprey kutusu kullanın. WD-40 en kolayıdır çünkü kullanabileceğiniz uzun, ince bir nozüle sahiptir. Silindir ile anahtar arasındaki kilide dikkatlice yağ püskürtün. Bu büyük bir miktar olabilir. Ardından kırık anahtarı anahtar deliğinden çıkarmak için pense kullanın.

KIRIK ANAHTAR GÖRÜNMÜYORSA...

Anahtar çok kırılmışsa ve artık görünmüyorsa? Ardından, anahtarı birkaç numara ile kaldırabilirsiniz. Örneğin, kalan kısmı yuvadan çıkarmak için güçlü bir mıknatıs kullanabilirsiniz. Bu elinizde yok mu? Panik yapmayın. Ardından anahtarın kalanını cımbız veya düzleştirilmiş bir ataşla çıkarmayı da deneyebilirsiniz. Bu başarısız olursa, anahtarın diğer yarısına biraz süper yapıştırıcı damlatabilir ve iki yarıyı tekrar birbirine bastırabilirsiniz. Çok fazla yapıştırıcı kullanmayın çünkü kilide onarılamaz şekilde zarar verebilirsiniz. Yapıştırıcı kuruduğunda, anahtarı dikkatlice dışarı çekebilirsiniz.

TESTERE BIÇAĞI

Bu hile yine de size yardımcı olacaktır! İnce dişlere sahip ince bir metal testere bıçağı kullanmak en iyisidir. Testereyi bir pense ile kesin, böylece ucu da dişlere sahip olur ve çok pürüzsüz olmaz. Sonunda büyük bir diş parçası olduğundan emin olun.

Testere bıçağını, bıçağın dişleri size bakacak şekilde elinize alın. Testere bıçağını kilide dikkatlice itin. Yani anahtarı kilitten çıkarmak için bir oltanız var. Anahtarı kilitten çıkarmak için testere bıçağını yukarı, aşağı ve kendinize doğru hareket ettirin. Bunu gerekli sabırla yapın ve sonunda anahtarın çıktığını göreceksiniz!

KAPIYI AÇIN

Bozuk anahtarı çıkarmayı başardınız mı? Şimdi tek yapman gereken komşularından veya ailenden bir yedek anahtar almak ve tekrar içeri girebilmek! Yedek anahtarınız yok mu? Anahtar üreticisi, anahtarın iki kırık parçasını içeren anahtarı kopyalayabilir. Bu başarısız olursa, ne yazık ki kilitleri değiştirmekten başka çare yoktur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN