Çinlilerin zeka testi: Dahiler bile zorlanıyor siz bulabilecek misiniz?

Çinlilerin zeka testi: Dahiler bile zorlanıyor siz bulabilecek misiniz?

Çinlilerin dahileri bile zorlayan zeka testi sosyal medyayı sallıyor. Siz hatayı bulabilecek misiniz? Bu zeka testinde her 10 kişiden birisi mantık hatasını bulabiliyor. Siz de o 10 kişiden birisi misiniz? İşte kimseye söylemden kendinizi deneyeceğiniz basit ama zor zeka testi...

İlginç bir resimli zeka testi internette kafa karışıklığına neden oluyor. Sadece birkaç insan bu zor bilmeceyi çözmeyi başarıyor.

Senin görevin bu renkli resimde neyin yanlış olduğunu anlaman. Bu resimli bulmaca şaşırtıcı derecede zorlayıcıdır. Bunun gibi bulmacalarda ayrıntılara dikkat etmelisiniz. Teste katılanların çoğunluğu resimde garip bir şey bulmuyor.

1.jpg

RESİMDEKİ YANLIŞ ŞEY NEDİR?

Fotoğraf, aynada kendisine bakan güzel giyimli bir kadını gösteriyor. Kadın uzun yeşil bir etek ve hafif bir bluz giyiyor. Şu anda aynanın önünde yeşil bir şapka ayarlıyor. Resimde komik olanın ne olduğunu fark ettin mi?

2.jpg

BU HATAYI FARK ETTİNİZ Mİ?

Fotoğrafta, bir kadın soyunma odasında yeşil bir şapkayı düzeltiyor. Sol eli ile şapkasını tutar ve sağ eli ile saçlarına dokunur.

Bir kadının sabırlı kollarında tuhaf bir şey var. Ayna, kolların yanlış yansımasını gösterir. Şapkadaki el (sağda), sağdaki aynada görülebilir. Kadının kolları aynada yanlış yansıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN