Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'inden sürpriz hamle ekranlara geri döndü: Reyting rekortmeni diziye katıldı

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'inden sürpriz hamle ekranlara geri döndü: Reyting rekortmeni diziye katıldı

Bir döneme damgasını vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinin Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol, 3 yıl aradan sonra ekranlara geri döndü. Ünlü oyuncu reyting rekortmeni dizinin kadrosuna katıldı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, reyting rekortmeni diziye katılarak sürpriz bir gelişmeye imza attı.

Kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç gibi isimleri barındıran senaryosu ise Birol Güven tarafından kaleme alınan ve MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan "Çocuklar Duymasın" dizisi bir döneme damgasını vurarak reyting rekorlarını alt üst etmişti.

'Çaycı Hüseyin' hakkında yazılan haberlere isyan etti! O haberi yayanlara ateş püskürdü

3 YIL SONRA EKRANLARA GERİ DÖNDÜ

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan dizide canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteri ve 'Çaylarrr' repliğiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, ekranlara geri döndü.

Son olarak 2017-2019 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Çocuklar Duymasın" dizisinde rol alan 'Çaycı Hüseyin' Alpaslan Özmol, 3 yıllık aranın ardından ekranlara geri döndü.

Çaycı Hüseyin lakaplı Alparslan Özmol'a dolandırıcılık şoku! - Magazin Haberleri

'TEŞKİLAT' DİZİSİNDE OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Son dönemde 'öldü' iddialarıyla gündeme gelen ve bu iddiaları sert bir dille yalanlayarak "Yeni 'öldü' haberleriyle gündeme geldik. Ben anlamadım, bir çözüm bulmamız lazım. Yaşıyor muyuz, ölüyor muyuz bir karar verin. Adamı hasta etmeyin. Sorun bende mi onlar da mı anlamadım? İlla öleceksek 'Teşkilat' dizisinde ölmek isterim. Teklif bekliyorum, öleceksek orada ölelim. Adamı hasta etmeyin, beni televizyonda görmek istiyorlar, o nedenle yaptıklarını sanıyorum" açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol Kuruluş Osman'a katıldı

REYTİNG REKORTMENİ DİZİNİN KADROSUNA KATILDI

Ünlü oyuncu 20 Kasım 2019'dan bu yana atv ekranlarında izleyiciyle buluşan, kadrosunda Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Hakan Yılmaz ve Özge Törer gibi isimleri barındıran reyting rekortmeni 'Kuruluş Osman' isimli diziye katıldı.

Ünlü oyuncu reyting rekorları kıran dizide Gürbüz Alp karakterini canlandıracak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN