Çocuklar Duymasın'ın Emine'si yapımcılara isyan etti: "Çok kırgınım, üzgünüm..."

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si yapımcılara isyan etti: "Çok kırgınım, üzgünüm..."

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Emine karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Melek Şahin, yıllardır ekranlardan uzak bir hayat sürüyor. Sosyal medyadan yaptığı son paylaşım ile neden ekranlarda olmadığını açıklayan oyuncu, kendisine iş teklifi gelmemesine tepki gösterdi. İşte, Melek Şahin'in yapımcılara ettiği isyanı...

Bir zamanlara damga vuran ve hala hafızalarda kalan Çocuklar Duymasın isimli dizide Çaycı İsmail'in karısı Emine karakterini canlandıran Melek Şahin Instagram hesabı üzerinden kendine iş teklifi gelmediğini belirterek isyan etti.

"EMEK HARCADIM..."

Sosyal medyayı aktif kullanan Melek Şahin, son paylaşımda yapımcılara ateş püskürdü. Şahin, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Kiralık evim kentsel dönüşüme girdi ve ben 3 katı kira ödeyerek başımı sokacak zar zor bir ev bulabildim. Yaşam koşulları hepimiz için gerçekten çok zor ve artık gerçekten isyanlardayım…

TV tarihinde damgasını vurmuş bir dizi oyuncusu olmaktan onur duysam da özellikle son 5 yıldır reddettiğim işler ve tiyatro hariç onlarca dizi film reklam projesi varken niçin yer alamadığım öğrenmek ve sorgulamak istiyorum.

Çünkü 4 yıl tiyatro oyunculuk okudum. Emek harcadım mesleğimi çok seviyorum ve paramı da bu şekilde kazanıyorum Çok kırgınım, üzgünüm. İsyanlardayım…”

yeni-proje-21.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN