'Çok acayip sorular var demişti' Esra Ezmeci'ye gelen itiraf ağızları açık bıraktı! "Eşim..."

'Çok acayip sorular var demişti' Esra Ezmeci'ye gelen itiraf ağızları açık bıraktı! "Eşim..."

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle tanınan Psikolog Esra Ezmeci, son olarak hürrem yağına dair söyledikleriyle gündem olmuştu. Sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen itiraf ve soruları paylaşan Ezmeci, son paylaşımıyla ağızları açık bıraktı.

Son dönemin "Yeni Haydar Dümen" olarak da bilinen psikolog Esra Ezmeci sosyal medya hesabından kendisine gelen itiraf ve soruları paylaşıyor. Kadın takipçilerinin yanı sıra erkek takipçilerinden de itiraflar alan Ezmeci, sorulara verdiği cevaplarla adeta fenomen haline geldi.

Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen cinsel içerikli sorulara verdiği yanıtlarla gündemden düşmüyor. 38 yaşındaki Ezmeci, kitaplarındaki tavsiyeler, çapalama teknikleri, hürrem yağı ve sorulara verdiği yanıtlarla sosyal medyada dikkatleri çekiyor.

Ezmeci'ye gelen soru şu şekilde: "Cinsellikte eşim boynumu tutup tokat atıyor neden normalde yapmazdı..."

Ezmeci ise şu şekilde yanıt verdi: "Fantezisel bir durum olarak deniyor olabilir. Siz cinsellik dışındaki zamanda da, cinsellikte bu durumdan keyif almadığınızı söyleyebilirsiniz. Cinsellikte 2 tarafında da keyif alması ve bu durumları konuşması önmeli"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN