Çok konuşulan domuz eti sahnesine Hülya Avşar’dan açıklama: ‘Doğru düzgün izleselerdi…’

Çok konuşulan domuz eti sahnesine Hülya Avşar’dan açıklama: ‘Doğru düzgün izleselerdi…’

Geçtiğimiz akşam bir iftar programına katılan Hülya Avşar, rol aldığı “Aynı Yağmur Altında” dizisinin çok konuşulan domuz eti sahnesiyle ilgili ilk defa konuştu.

Darülaceze’de düzenlenen iftar programına katılan Hülya Avşar, programda basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Ünlü oyuncu, başrol oynadığı Aynı Yağmur Altında dizinin erken final yapması ve gündem olan domuz eti sahnesi tartışmalarıyla ilgili ilk kez konuştu.

ayni-yagmur-altinda-domuz-eti-sahnesi-1.jpg

“KISMETİMİZDE YOKMUŞ”

Dizinin erken final yapmasına dair konuşan Avşar, bunu tek bir nedene bağlamanın doğru olmadığını söyleyerek, “Ben bir oyuncuyum, hiçbir zaman onun yüzünden bunun yüzünden demem. Kısmetimizde yokmuş. Bir sürü dizi kalkıyor ama sanki bizimki kalkmış gibi konuşuldu. Reyting alamadık” dedi.

Hande Ataizi’nin diziyle ilgili “berbat bir dizi” yorumu da sorulan Avşar, “Hiç dinlemedim bile, haberim yok. Kim ne derse desin” cevabını verdi.

ayni-yagmur-altinda-domuz-eti-sahnesi.jpg

“ABARTTILAR ÇOK”

Sosyal medyada çok tartışılan domuz eti sahnesiyle ilgili de konuşan Avşar, sahnenin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları söyledi:

“O sahneyi doğru düzgün izleselerdi zaten öyle olmadığını anlayacaklardı. Abarttılar çok. Sadece bir kısmı alınca farklı görünüyor. Biz ya kurguda ya da hikayeyi anlatmakta eksik kaldık”

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN