Çöpten buldukları eşyalara sevinen aile sosyal medyanın gündeminde! İzleyenlerin yüreğini burktu!

Hurdacılık yaparak geçimini sağladığı ileri sürülen adam, çöpten bulduğu kullanılabilir eşyaları evine getirdi. Hurdacı adamın eşi ise gelen eşyalar karşısında büyük sevinç yaşadı. O anları kayda alan kadının, sevinci sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal medya platformu TikTok'tan paylaşılan görüntülerde hurdacılık yaparak geçimini sağlayan bir adam, çöpten bulduğu eşyaları eve getirdi. Bir ailenin çöpten buldukları eşyalar karşısında yaşadığı sevinç sosyal medyada gündem oldu.

copfg.jpg

Kocasının getirdiği eşyaları açarken o anları kayda alan kadın eşyaları, yıkadıktan sonra kullanılabilir hâle getireceğini söyledi. Kocasının getirdiği eşyaları yıkadıktan sonra kullanılabilir hâle getireceğini söyleyen kadının yaşadığı sevinç izleyenleri duygulandırdı.

Öte yandan, eşyalar arasında mont, bardak, saklama kutusu ve süs eşyası olduğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN