Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun olaylı gecesi: Peş peşe küfürler savurdu!

Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun olaylı gecesi: Peş peşe küfürler savurdu!

'Çukur' adlı dizide 'Aliço' karakterine hayat vererek dikkatleri üzerine çeken, son olarak ise 'Tuzak' adlı dizide rol alan Rıza Kocaoğlu, gazetecilere peş peşe küfürler savurdu.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Çukur' adlı dizide 'Aliço' karakterine hayat vererek son dönemde dikkatleri üzerine çeken ünü oyuncu Rıza Kocaoğlu, gazetecilere küfürler savurdu. Ünlü oyuncu bu tavrıyla sevenlerinden dahi tepki gördü.

'Çukur' dizisinde canlandırdığı 'Aliço' karakteriyle son dönemde adından söz ettiren Rıca Kocaoğlu, önceki akşam birkaç arkadaşı ile Cihangir'de yemek yedi. Ancak Kocaoğlu, yemekten sonra gazetecilere peş peşe küfürler savurdu.

Habertürk'ün haberine göre; Son olarak 'Tuzak' adlı dizide 'Güven Gümüşay' karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu, bir grup arkadaşı ile Cihangir'de yemek yedi. Yemekte alkolü fazla kaçıran Kocaoğlu, taşkınlık yaptı.

Rıza Kocaoğlu'nun durduk yere mekanın dışındaki gazetecilere küfürler savurduğu öne sürüldü. Kocaoğlu'nun bir süre sonra mekandan dışarı çıktığı ve gazetecilerle konuştuğu ve gruptaki kız arkadaşlarından birinin sevgilisi olup - olmadığı yönündeki soruya öfkelendiği iddia edildi.

Gazetecilere küfürler savuran Kocaoğlu, arkadaşlarının uyarısıyla mekâna geri döndü. Ünlü oyuncu bu tavrıyla sevenlerinden dahi tepki gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN