Cuma Günü Büyük Sürprizlerle Geliyor! O Burçtakilerin Ayakları Yerden Kesilecek...

Cuma Günü Büyük Sürprizlerle Geliyor! O Burçtakilerin Ayakları Yerden Kesilecek...

19 Ağustos 2022 günlük burç yorumları: Yıldızlar bugün kimlerin lehinine sıralandı? Koç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Boğa, İkizler, Yengeç, Yay, Kova, Oğlak, Balık için astrolojik tahminlere göz atın.

19 AĞUSTOS 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu sabah oldukça intikamcı bir moddasınız ve muhtemelen herkesin hak ettiğini aldığından emin olmak için sürekli ne yapmanız gerektiğini düşündüğünüz için diğer meselelere düzgün bir şekilde odaklanamayabilirsiniz.

Öğleden sonra kendinizi şımartmak için bir fırsat ortaya çıkabileceğinden daha rahat olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Hedeflerinizi geliştirmek ve şu anda aradığınız şeyin ne olduğunu gerçekten anlamak için harika bir gün.

Kişisel ve kariyer hedeflerinizin birbiriyle çeliştiğini düşündüğünüz için dikkatiniz dağılmış olabilir. Bugün biraz yalnız kalırsanız, bakış açınızı değiştirecek çok ilginç fikirler aklınıza gelebilir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu cuma çok sübjektif olacaksınız ama görünüşe göre bu tutum size düşündüğünüzden daha fazla avantaj sağlayacak.

Partnerinizin halinden anlayabilmek için onun yerine geçmeye çalışıyor olabilirsiniz ve etrafınızdaki en anlayışlı kişi siz olmasanız da, bu konuda en azından çok kararlı ve biraz da yaratıcısınız.

burclar-1.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim tamamen diğer insanların çıkarlarıyla ilgili ve görünüşe göre kendinizden çok başkaları için çalışacaksınız.

İster onlara sadece yardım etmeye çalışıyor olun ister bu kişisel stratejinizin bir parçası olsun, yaptığınız seçimlerden dolayı herhangi bir şekilde hüsrana uğradığınızı veya yaptığınız işin fazlalığından dolayı yorulduğunuzu hissetmiyorsunuz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu cuma, özellikle partneriniz tarafından size dayatılan her şeyi kabul ediyorsunuz, ancak kabul ettiğiniz şeylerin sizden neler götüreceği üzerine düşünmekten, onlarla yüzleşmekten kaçınmaya çalışıyorsunuz.

Ancak, yalnızca mutlu olmayacağınız bir şeyi kabul ettiğiniz için değil, aynı zamanda bu tür davranışlar sizi hayal kırıklığına uğratabileceği için de dikkatli olmak isteyebilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Tüm enerjinizi bazı kişisel hedeflere kanalize ettiğiniz için bu cuma günü işte ve evde daha az stres var.

Kişisel hedeflerinize yönelik herhangi bir şey yapmayı başarsanız da, onları sadece düşüncelerinizde tutsanız da, bu size huzur veriyor. Öğleden sonra fiziksel aktivitelere yöneldiğinizi fark edebilirsiniz.

burclar-2.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu cuma oldukça sivri dillisiniz ve sözleriniz hiç hoş olmayacak. Kişisel fikirlerinizden vazgeçmeyeceksiniz ve insanları bu fikirlere uymaya zorlamaya çalışacaksınız.

Bazı Terazilerin egosu ortaya çıkacak ve diğer insanlara iltifat ederek ve onları koşulsuz dinleyerek bu fikirlerini desteklemelerini bekleyecekler.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bazı Akrepler için bir kutlama var, bu da bazı hazırlıkların yolda olduğu anlamına geliyor. Buna sandığınızdan daha fazla dahil olabilirsiniz.

Bu olaydan gayet memnunsunuz ve ilgili herkesin beklentilerini yükseltmek için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız. Partneriniz, yapmayı planladığınız bir gösteri konusunda size yardımcı olabilir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Herhangi bir yolla yeni bir şeyler öğrenmenizle bağlantılı bir eğitim ve çaba günü. Sabah saatlerinde her zamankinden daha huysuz olabilirsiniz, bu nedenle potansiyelinizi tam olarak yakalayamayacaksınız, ancak öğleden sonra yeni aktivitelere çok daha açık olacaksınız.

Bazı Yaylar kendilerini herkesten izole etme eğilimine sahip olabilir.

burclar.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Ailenizdeki gençlerle başa çıkmak için geliştirmiş olabileceğiniz herhangi bir strateji, muhtemelen insanlar gerçek, dürüst, içten yaklaşımlara daha duyarlı oldukları için bugün rafa kaldırılacak.

Derdinizi başkalarına anlatmak ve kendinizi onların yerine koymayı başarmak için içinizdeki çocuğu ortaya çıkarmanız bile gerekebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Mevcut eğilim sizi oldukça karamsar bir ruh haline itiyor gibi görünüyor ama görünüşe göre tarafsızlığınız ve net hedefleriniz sizi ayakta tutacak.

Bu cuma kendinizi herhangi bir varsayıma, yoruma veya uzun vadeli iş birliklerine sokmak istemiyorsunuz ama bu işinizin çok olmayacağı anlamına gelmiyor.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Sizin için aşk bu cuma en çok konuşulan konu olacak. O kadar sıcak ki yanmamak için olabildiğince uzak kalmayı tercih edeceksiniz.

Utangaç olabilirsiniz ya da sevdiğinizden onu harekete geçirmeniz için gerekli işareti aldığınızı hissetmiyor olabilirsiniz. Romantik hazırlıklar yapmak için harika bir gün, bu yüzden belki de bunu yapmayı tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN