Cumartesi 3 burca kötü haber (Günlük burç yorumları 1 Ocak Cumartesi)

Cumartesi 3 burca kötü haber (Günlük burç yorumları 1 Ocak Cumartesi)

Günlük burç yorumlarında yeni yılın ilk günü 1 Ocak Cumartesi sizlerleyiz. 1 Ocak 2022 burç yorumlarında Balık, Kova ve Oğlak burcuna kötü haberler var. Balıkların sevdiği insanla arasında bazı sıkıntı ve problemlerin görülmesi söz konusu olabilir. Kova burcu önemli kararlardan ve adımlardan kaçının. Oğlak burcunda parasal gerginlikler yaşanabilir aman dikkat!

Günlük burç yorumlarında 1 Ocak Cumartesi, Koç burcu, Boğa burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu, Aslan burcu, Başak burcu, Terazi burcu, Yay ve Balık burcu detaylı burç yorumlarında neler var? Günlük burç yorumlarında yeni yılın ilk gününü takip eden Pazar, Merkür Kova burcuna geçecek bu da iletişim ve toplumsal bazı gelişmelerin hızlanacağına işaret ediyor.

Para, kariyer, evlilik, aşk hayatı, sağlık konuları ve ailesel ilişkiler de bunlara paralel olarak etkilenecek!

İşte detaylı günlük burç yorumları..

burclars.jpeg

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu Cumartesi sanatsal yeteneğinizi göstermek için bir fırsattan yararlanacaksınız, ancak aynı zamanda duygular tarafından boğulmuş olabilirsiniz, bu yüzden bu çabanız sorunsuz gitmeyecektir.

Bunun dışında fiziksel aktivitelere dikkat edin çünkü özellikle tekrarlayan herhangi bir aktivite yaparsanız yaralanma riski vardır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Cumartesi harika bir öğretmenin bilgece sözlerinden yararlanacaksınız ama öğrendiklerinize göre hareket edip etmemek size kalmış.

Bazı Boğalar, bu kişinin o kadar önemli olmadığını düşünebilir veya bilgilerini göz ardı edebilir, bu da büyük bir bilgelik kaynağını kaçıracakları anlamına gelir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Yakın gelecekte ya da belki bugün gerçekleşeceğini düşündüğünüz bir olaydan biraz korkabilirsiniz ve bu nedenle kendi kendinize barikatlar kuruyorsunuz.

Biraz sakin ol ve belki de olabilecek en kötü şeyin ne olduğunu düşün. Bunu yaparak, muhtemelen çok fazla endişelendiğinizi fark edeceksiniz ve bu, zihninizin rahatlamasına yardımcı olacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim, küçük aile veya arkadaş durumlarında sezginizi nasıl kullandığınıza bakar. Bu Cumartesi insanlara yardım etme potansiyeliniz var gibi görünüyor ve bunun için sinyaller size gelecek. Ancak, bunları kabul edip ona göre hareket etmek size kalmış.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Cumartesi yeriniz partnerinizin yanı ve er ya da geç bunu kendi başınıza anlayacaksınız.

Biraz eğlenceye can atıyor ve yeni deneyimler peşinde koşuyor olabilirsiniz. Öğleden sonra, yakın bir arkadaşınızdan veya sizden çok daha genç birinden küçük bir ders alma fırsatınız olabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu Cumartesi gerçekleşecek olan bir şey, kişisel değerlerinizi alt üst edecek gibi görünüyor.

Bu, çok güçlü hissettiğiniz bir konuda yanıldığınızı kanıtlayan ya da gerçekten haksız bir şey olabilir. Her durumda, buna oldukça bozulacak ve buna karşı oldukça sert bir plan düşünmeye başlayacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Bu Cumartesi arkadaşlarınız arasında çok popüler görünüyorsunuz ve bu popülerliği kendi yararınıza kullanmak üzeresiniz.

Yakın bir arkadaşınızı, bazı kötü arkadaşlarınızı ortaya çıkarmak ve arkadaş çevrenizi sallamak üzere olan bir anlaşmazlıkta sizin tarafınızda olmaya ikna etmeye çalıştığınız için bu oldukça stratejik bir gün olacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, sağlık alanında size meydan okuyacak, sizi inciten bir şeyle değil, bir şeylerin yanlış olduğu hissiyle.

Bu duyguların ötesine geçmek istiyorsanız, sonunda o kontrole gitmek isteyebilirsiniz. Bazı Akrepler de diyet açısından yeni bir şeyler denemekten çok mutlular.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu Cumartesi her zamankinden daha esnek olmak isteyebilirsiniz çünkü yeni şeyler denemeniz için bazı fırsatlar var gibi görünüyor.

Ancak, olumsuz olması muhtemel olan ilk izleniminizi geçmeniz gerekiyor. Bugünün bir diğer önemli yönü, partnerinizle nasıl iletişim kurduğunuz ve onlardan ne sakladığınızla ilgilidir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Çocuklarla devam eden bir tartışmanız varsa, belki de bu Cumartesi nihayet bir karar verme zamanı gelmiştir. Her iki taraf için de hoş olmayabilir ve hatta müzakere ve biraz uzlaşma gerektirebilir.

Bunu şimdi yapmak en iyisidir çünkü şimdi daha az çatışma çıkma riski vardır. Bu aynı zamanda bazı yaşam tarzı değişiklikleri için de iyi bir zamandır.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu Cumartesi kararlı bir şekilde çalışıyorsunuz, bu nedenle hassasiyet gerektiren herhangi bir pratik etkinliğiniz varsa, belki de onlarla uğraşmanın zamanı gelmiştir.

Yine de acele etmediğinizden emin olun çünkü bu, elde etmek istediğiniz her şeyin olası düşmanıdır. Bu aynı zamanda yaratıcı çabalar için harika bir gün, ilk başta öyle hissetmeseniz bile.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat-20 Mart)

Yakın bir arkadaşınızla çok ilgilisiniz ve onlar hakkında başka birinden geri bildirim bekliyorsunuz. Görünüşe göre ne kadar çok insan dahil olursa, işler o kadar karmaşık hale gelebilir.

Bu tür oyunlara girmemelisiniz ve bir sorunuz varsa veya biri hakkında endişeleniyorsanız, gidin ve doğrudan onlara yaklaşın. Bu Cumartesi’nin olayları bir ders olarak kalmalı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN