Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük hayranıydı! Ünlü sanatçı bakın hangi partiye katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en büyük hayranıydı! Ünlü sanatçı bakın hangi partiye katıldı

2011 yılında AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ve AK Parti grup toplantısına da katılarak Dönemin İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Semih Makaracı'nın tepkisini çeken 'Balık Ayhan' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Ayhan Küçükboyacı'nın yeni partisi belli oldu. Bakın ünlü sanatçı hangi partiye katıldı.

2011 yılında AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ve 'Balık Ayhan' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Ayhan Küçükboyacı'nın yeni partisi beli oldu. Ünlü şarkıcı herkesi ters köşe yaptı.

TEPKİ ALMIŞTI

2011 yılında AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ''Balık Ayhan'' lakaplı Roman sanatçı Ayhan Küçükboyacı, AK Parti grup toplantısına da katılmıştı. Dönemin İstanbul Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Semih Makaracı, AK Parti grup toplantısına katılan 'Balık Ayhan'a "Bu tarihten itibaren, kendini Roman halkının temsilcisi gibi gösteren Balık Ayhan’ın, Romanları hiçbir şekilde temsil edemediğini ve kendisini hiçbir şekilde desteklemediğimizi bildiririz" şeklinde tepki göstermişti.

AK Parti'den aday adayı olmuştu! Balık Ayhan Gelecek Partisi'ne katıldı

YENİ PARTİSİYLE HERKESİ TERS KÖŞE YAPTI

Ünlü sanatçının yeni partisiyle herkesi ters köşe yaptı. 'Balık Ayhan' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Ayhan Küçükboyacı, Gelecek Partisi'ne katıldı. Ayhan Küçükboyacı parti yetki belgesini Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nun elinden aldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Sema Silkin Ün, 'Balık Ayhan' lakabıyla tanınan ünlü şarkıcı Ayhan Küçükboyacı'nın Gelecek Partisi'ne katıldığını vurgulayarak Küçükboyacı ve Ahmet Davutoğlu'nun birlikte çekildiği fotoğrafı paylaştı.

Sema Silkin Ün, fotoğrafta "Sahne Emekçileri Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Müzisyen Ayhan Küçükboyacı ile sektör emekçilerimizin sorunlarının çözümü için politika üretmeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. Ün'ün bu paylaşımı kısa süre içinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Resim

Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığını geçmişte sıklıkla dile getiren Küçükboyacı, "Sen adamın kralısın, kasım Kasımpaşalısın" isimli şarkısını Cumhurbaşkanı Erdoğan için yazdığını söylemişti.

Resim

BALIK AYHAN KİMDİR

Balık Ayhan ismi ile tanınan müzisyen Ayhan Küçükboyacı İstanbul Hacıhüsrev'de dünyaya gelmiştir. Aslen Roman bir ailenin evladı, 8 kardeşin en küçüğüdür.

Müzik ile doğup büyüdüğü Hacıhüsrev'de teneke kutularından yaptığı darbukalar ile tanışmıştır. İlk gerçek darbukasına ise 6 yaşında iken sahip olmuştur. Çok küçük yaşlarda mahalle düğünlerinde vurmalı çalgılar çalmaya başlamış ardından özel hocalardan ders almış ve 16 yaşında Galata Kulesi'nde profesyonel müzik hayatına adım atmıştır. 1992 yılında ise çıkardığı Yaşayan Ruhlar isimli albüm ile müzik dünyasına giriş yapmış ve sesini duyurmayı başarmıştır.

Balık Ayhan kimdir, kaç yaşında, nereli? Balık Ayhan gerçek adı ne, eşi kim? - Magazin Haberleri

Ardından İstanbul İmparatorları ve Bab'ı İstanbul albümlerini müzik piyasasına süren Balık Ayhan bir çok filmin ise müziklerine imzasını atmıştır. Roman müziğinin en sevilen isimlerinden olan Balık Ayhan lakabını küçükken annesinin kucağının mahallenin büyüklerinin sevmek için kucağından aldığını ve onların kucağından balık gibi sıyrıldığını bu nedenle kendisine bu lakabı taktıklarını belirtmiştir.

Bir dönem sofuluk dönemi geçirdiğini, arayış içinde olduğunu, sakal bıraktığını ve namaz kıldığını, hatta Ramazan ayının ilk günlerinde sabah ezanı okuduğunu belirten Balık Ayhan, Allaha inanan bir insan olduğunu her tarafta Allah'ı ve peygamberi anlatan bir kişilik olduğunu aktarmıştır.

Bugüne kadar Dansöz, Ispanaktan Nağmeler, Kehribar ve Baba Bi Buçuk isimli sinema filmleri ve Delikanlı isimli dizide oyuncu olarak rol almıştır.

Emine Küçükboyacı ile evli ve bu evliliğinden bir kızı vardır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN