CZN Burak'ın babası konuştu: Deprem bölgesindeki yardımları reklam için yaptı

CZN Burak'ın babası konuştu: Deprem bölgesindeki yardımları reklam için yaptı

Son zamanlarda babasıyla birlikte sık sık gündeme gelen CZN Burak'ın babası İsmail Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" dedi.

CZN Burak hesabıyla TikTok ve Instagram hesaplarında Türkiye’deki en yüksek takipçi sayısına ulaşan ünlü şef Burak Özdemir, babasıyla davalık olmuştu. Dolandırıldığını öne süren CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekanlardan tabelaların indirilmesini istedi.

Kanal D Haber'den Buse Öztürk'e konuşan baba İsmail Özdemir, "Burak 'Babam beni dolandırdı' diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir" açıklamasını yaptı.

Oğluna ve eski eşine tepki gösteren baba İsmail Özdemir, "Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu" ifadelerini kullandı.

Yeni girişiminde tek başına yer alan 29 yaşındaki işletmeci, süreç mahkemede olduğu için açıklama yapmayacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN