Asıl adı Neslihan Damla Aktepe olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in kafeteryada bulunduğu sırada yanına gelen ve kafasına ve çenesine yumruk atarak darp eden eski erkek arkadaşı Berk Çetin'e yönelik yürütülen soruşturma tamamlandı.
KAMERA GÖRÜNTÜLERİ YALANLADI
Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede eski sevgili Berk Çetin'in ifadesine de yer verildi.
Çetin ifadesinde, olay günü anlık bir sinirle Aktepe'yi ittiğini, ancak kendisine yumruk atmadığını iddia ettiği belirtildi.
Olay yeri kamera görüntülerinin incelenmesinin üzerine ise Çetin'in, Aktepe'nin kafasına ve yüzüne vurduğunu belirttiği aktarıldı.
UZLAŞMA OLUMSUZ SONUÇLANDI
Ayrıca iddianamede, eski sevgili Çetin'in Damla Aktepe'nin yaralamasına sebebiyet verdiği, sözkonusu suçun uzlaştırma kapsamında bulunması nedeniyle uzlaştırma girişiminde bulunulduğu fakat uzlaşmanın olumsuz sonuçlandığı belirtildi.
1 YIL 6 AYA KADAR HAPSİ İSTENDİ
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede eski sevgili Berk Çetin'in kadına karşı basit yaralama suçundan 9 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.
