Darülaceze'de tedavi gören Zerrin Özer'den yeni haber

Darülaceze'de tedavi gören Zerrin Özer'den yeni haber

Bir dönem psikolojik sorunlarla mücadele eden Zerrin Özer, tedavi görmek amacıyla Darülaceze’de bulunan fiziksel tedavi ve rehabilitasyon merkezine yatmıştı. Tedavisi tamamlanan Özer, taburcu oldu.

Zerrin Özer, Haziran 2022'de sürpriz çıkışıyla herkesi şaşırtmıştı. Müziği bıraktığını duyuran şarkıcı, üç ay sonra "Dayanamıyorum" diyerek bu kararından vazgeçmişti. Sitem dolu bir paylaşım yapan 65 yaşındaki sanatçı, borderline (kişilik bozukluğu) hastalığıyla mücadele ettiğini duyurmuştu.

'TEDAVİM SONA ERDİ'

Zerrin Özer, sağlık durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı:

"Kıymetli sevenlerim; Dün itibarı ile sevgili doktorumun vesile olduğu, değerli kurum Darülaceze'deki tedavim sona erdi.

'YÜRÜME PROBLEMİM DOKTORLAR TARAFINDAN YÖNETİLECEK'

Tüm ekibe sonsuz teşekkürler ederim. Bundan sonraki aşamada günlük hayatımı az da olsa etkileyen yürürken yaşadığım denge problemiyle ilgili tedavi sürecim muhteşem tıbbi donanım ve profesyonel ekibe sahip Çam ve Sakura Hastanesi’nin kıymetli doktorları tarafından yönetilecektir.

Tüm bu sürecin ilk gününden itibaren ilgisi ve desteği ile yanımda olan Sn. Cumhurbaşkanı Baş Danış-manı Sn. Ahmet Selim Köroğlu'na ve bundan sonraki süreçte sağlığın huzurla emanet ettiğin Çam ve Sakura hastanesi başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım Sevgi dolu Saygıla-rımla Canlarım... Zerrin Özer "

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN