Zerrin Özer'den gelen son haber sevenlerini yıktı! Hastanede tedavi altına alınmıştı...

Zerrin Özer'den gelen son haber sevenlerini yıktı! Hastanede tedavi altına alınmıştı...

Başarılı şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz hafta "Border Line: Kişilik Bozukluğu" adlı psikolojik rahatsızlık sebebiyle Darülaceze'de tedavi altına alınmıştı. Zerrin Özer'in Darülaceze'deki günlerinin kötü geçtiği, ünlü ismin odasına kapandığı ve kimseyle görüşmediği iddia edildi.

65 yaşındaki Zerrin Özer, geçtiğimiz günlerde Borderline (kişilik bozukluğu) hastalığıyla mücadele ettiğini açıklamıştı. Özer'in rahatsızlıklarından dolayı Darülaceze'de tedavi altına alındığı ortaya çıkmıştı. Zerrin Özer'in Darülaceze'deki günlerinin kötü geçtiği, ünlü ismin odasına kapandığı ve kimseyle görüşmediği iddia edildi.

Zerrin Özer, bir süre önce, önce müziği bıraktığını açıklamış ardından dayanamayıp yeniden sahnelere dönmüştü. Zerrin Özer, sahnede sürekli oturması da dikkatlerden kaçmamıştı. Yakınları, bunun nedeninin bacaklarındaki ağrılar olduğunu söylemişti.

ENDER SARAÇ'LA KİLO VERMİŞ

Zerrin Özer, son şarkıları piyasaya çıkmadan hemen önce Ender Saraç'a başvurup kilo verse de bacaklarındaki ağrılarından kurtulamamış.

zerrinndgsg.jpg

KİMSEYLE GÖRÜŞMEK İSTEMİYOR

Zerrin Özer, şimdi tüm gün ve gece boyunca odasına kapanıp kimseyle görüşmek istemiyormuş. Geçtiğimiz günlerde önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir, Zerrin Özer için Darülaceze'ye giderek "Yardım için her şeyi yapmaya hazırız" demişti.

Öte yandan Zerrin Özer, uzun süre önce, bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle de 1 yıldan fazla tekerlekli sandalye kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN