Değişimiyle Türkiye'yi sarsmıştı! Ufak Tefek Cinayetler'in genç yıldızı Tülin Ece dünyaevine girdi

Değişimiyle Türkiye'yi sarsmıştı! Ufak Tefek Cinayetler'in genç yıldızı Tülin Ece dünyaevine girdi

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin genç yıldızı Tülin Ece dünyaevine girdi. Aslıhan Gürbüz'ün gençliğini oynayan yıldız oyuncu benzerliğiyle dikkat çekmişti. Ülke gündeminde yer alan genç oyuncu değişimiyle dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden olan "Ufak Tefek Cinayetler" oyuncusu Tülin Ece, değişimiyle dikkat çekti. Dizi rolünde Aslıhan Gürbüz'e hayat veren genç oyuncu Merve rolünü üstlendi. Tulin Ece'nin Aslıhan Gürbüz'ün gençliğine çok benzemesi ise viral olmuştu.

tui6znb50otv-7pw0urcq.webp

Dünyaevine giren güzel oyuncunun yeni hali takipçilerini şaşırttı. Son olarak Sefirin Kızı dizisinde güzelliğiyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Ünlülerin yaptırdığı estetik serüvenine katılan Tülin Ece, mağdurlar arasına ismini yazdırdı. Aslıhan Gürbüz'ün gençliğine benzetilen oyuncu, yeni haliyle kendisine bile benzemiyor.

tulin-ece-kimdir-tulin-ece-evlendi-mi.webp

Değişimiyle Türkiye'yi sarsan ünlü güzel saçlarıyla beraber kaşlarını da boyattı. Aynı zamanda aşırı zayıflamasıyla takipçileri bile tanıyamadı. Sosyal medya oyuncusu Tülin Ece'nin son haline takipçilerinden yorum yağmuru geldi. İtalyan piyanist ve besteci Alberto Giurioli ile evlenen Tülin Ece'nin değişimi sosyal medyada viral oldu.

tulin-yazkan-8.jpg

Bir süredir Londra'da yaşayan güzel oyuncu sevgilisi Alberto Giurioli ile evlendiği ortaya çıktı. İstanbul'a "Pera Palas'ta Bir Gece Yarısı" dizisinin ikinci sezon çekimlerine geldiği sırada görüntülendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN