Demet Özdemir'den kafa karıştıran paylaşım! Henüz 2 aylık evliydi "Bezmiş"

Demet Özdemir'den kafa karıştıran paylaşım! Henüz 2 aylık evliydi "Bezmiş"

Oğuzhan Koç ile geçen aylarda görkemli bir düğünle evlenen oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Fotoğrafı görenler "Bezmiş" yorumu yaptı. Bakın Demet Özdemir ne paylaştı?

2 ay önce şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturan Demet Özdemir, son paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Oyunculuğu kadar güzelliğiyle de dikkat çeken Özdemir'in paylaşımını gören "Pişman mı?" sorusunu akıllara getirdi. İşte herkesi şaşırtan o kare.

ankara.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN EV KARESİ

Düğününde giydiği gelinlikle magazin gündeminde günlerce konuşulan Demet Özdemir, evliliğinin 2 ayını geride bıraktı.

ozdemir.jpg

Gelinliği hakkında yapılan yorumlara kırıldığını söyleyen Özdemir üzüntüsünü dilet getirmişti. Oğuzhan Koç ile mutlu bir evlilik yaşayan Özdemir'den kafaları karıştıran bir fotoğraf geldi.

demet.jpeg

PAYLAŞIMI KAFA KARIŞTIRDI

Evde çekildiği bir karesini Instagram hesabından yayınlayan Demet Özdemir'in durgun hali gözlerden kaçmadı.

whatsapp-image-2022-10-31-at-11-26-41.jpeg

O fotoğrafı görenler "Evlendiğine pişman mı oldu?" "Bezmiş bir hali var" gibi yorumlar yaptı. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Oğuzhan Koç-Demet Özdemir evliliği uzun sürer mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN