Deniz Seki'nin acı kaybı

Deniz Seki'nin acı kaybı

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin beynindeki rahatsızlık nedeniyle yıllardır tedavi gören annesi Güler Seki bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla acı haberi duyuran Seki, "Annemiz, meleğimiz Güler'imizi maalesef kaybettik. Başımız sağ olsun" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Deniz Seki'nin annesi Güler Seki, uzun yıllardır beyin kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Ünlü sanatçının annesi bu sabah hayatını kaybetti. Sanatçı annesinin ölümünü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Seki, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Annemiz, meleğimiz Güler'imizi maalesef kaybettik. Başımız sağ olsun."

Seki, daha önce katıldığı bir TV programına annesinin rahatsızlığı ile ilgili şunları söylemişti:

"Annem rahatsız. Yatalak oldu. Beyin kanserine yakalandı. Çok şükür acı çekmiyor, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Nefes alsın, yaşasın, acı çekmesin, bir yeri ağrımasın; öyle olduk... Bazen konuşabiliyor, ne olur bana kızım de anne diyorum, beni 'benim kızım gelmiş' diye karşılardı. Eve gidince hep o günleri hayal ediyorum. Zor bir dönem benim için. 6 yıldır yatalak annem."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN