Devlet kredi musluklarını açtı! O kişilere müjdeli haber geldi: Geri ödeme şartsız 300.000 TL verilecek!

Devlet kredi musluklarını açtı! O kişilere müjdeli haber geldi: Geri ödeme şartsız 300.000 TL verilecek!

Yaşanan deprem felaketi sonrasında KOSGEB tarafından yapılan çalışmalar da hız kazandı. Peki 300 bin TL kredi şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Deprem felaketi sonrasında yapılan konteynerler için KOSGEB tarafından KOBİ'lere verilen destekler devam ediyor. Peki 300 bin TL ödeme şartları nedir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

KOSGEB 300 BİN TL KREDİ

6 Şubat tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olarak yaşanan iki büyük deprem felaketi sonrasında depremden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyaçlarının çözülebilmesi amacıyla KOSGEB KOBİ'lere destek vermeye başladı. Yapılan açıklama kapsamında KOSGEB konteyner ihtiyacı olan ya da çalışanını konteynera yerleştirecekler için 30 bin TL ve 10 konteyner desteği verilecek. 

Konteyner Desteği Başladı

Deprem bölgesinden yaşanan düzensiz göçün önüne geçilebilmesi amacıyla KOSGEB tarafından İşletme Geliştirme Destek programı başlatıldı ve deprem bölgesinin yaşanabilir hale gelmesi hedefleniyor. Program doğrultusunda deprem bölgesinde yaşayan KOBİ'lerin konteyner ihtiyaçları giderilecek ve maddi yardım yapılacak. KOBİ'lere 10 konteyner desteği verilecek. Ancak verilen konteyner destekleri kapsamında bir sene boyunca verilen konteynerların devredilmemesi ve satılmaması şartı var. Deprem sonrasında konteyner için yapılan yardımların en fazla 300 bin TL ve 10 konteyner olmasına karar verildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN