Devrim Yakut herkesi çok üzdü; Daha yeni diziyle ekrana dönmüştü

Devrim Yakut herkesi çok üzdü; Daha yeni diziyle ekrana dönmüştü

Ekranların sevilen yüzü Devrim Yakut, bir süredir FOX TV’nin başarılı dizisinde yer alıyordu. Lakin ünlü oyuncudan herkesi üzecek şok bir haber geldi. Oyuncunun hayranları bunu duyunca hayal kırıklığına uğrayacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren Devrim Yakut, hem komedi hem dram konusunda her defasında inanılmaz performanslarla izleyicinin karşısına çıkıyor. Oynadığı tüm karakterleri karşıdakini hissettiren ünlü oyuncu şimdilerde FOX TV’de yayınlanan “Kirli Sepeti” dizisinde oynuyordu. Diziye ve Devrim Yakut’a ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

BEKLENMEDİK AYRILIKLAR YAŞANIYOR

Fox TV'nin sevilen dizisi "Kirli Sepeti"nde izleyiciyi şaşırtan gelişmeler yaşanıyor. Eylül 2023'te başlayan ve kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizi, başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun gibi isimlerle dikkat çekmişti. Ancak dizide beklenmedik ayrılıklar gündeme geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Kirli Sepeti" dizisinin önemli karakterlerini canlandıran Serkay Tütüncü, Aleyna Özgeçen ve Devrim Yakut, diziden ayrılıyor. Bu ayrılıklar, dizinin hayranları arasında üzüntüye neden oldu.

yeni-proje-2024-02-15t162559-595.jpg

DİZİDEN AYRILMA NEDENİ BELLİ OLDU

Özellikle "Camdaki Kız" dizisiyle ekranlara veda eden ve kısa bir süre önce "Kirli Sepeti" ile izleyici karşısına çıkan Devrim Yakut'un diziden ayrılma nedeni ise sağlık sorunları olarak açıklandı. Yakut'un çekimler sırasında yaşadığı zorluklar ve daha önce geçirdiği bacak kırığı, ayrılığın temel sebepleri arasında yer alıyor. Yakut, dizide Canan karakterine hayat veriyordu ve bir bölüm sonra diziden resmi olarak ayrılacak.

yeni-proje-2024-02-15t162618-621.jpg

"Kusursuz Kiracı"dan sonra "Kirli Sepeti"nde izleyiciyle buluşan Serkay Tütüncü ve "Gecenin Ucunda"dan sonra bu dizide performans sergileyen Aleyna Özgeçen'nin ayrılık sebepleri ise henüz netlik kazanmadı. Tütüncü dizide Kahraman, Özgeçen ise İlkgül karakterlerini canlandırıyordu.

yeni-proje-2024-02-15t162638-081.jpg

Fox TV'nin iddialı dizisi "Kirli Sepeti"nde yaşanan bu peş peşe ayrılıklar, dizinin geleceği ve yeni bölümlerdeki kurgu üzerinde nasıl bir etki yaratacağı konusunda soru işaretleri oluşturuyor. Dizi hayranları, ayrılan oyuncuların yerine gelecek isimleri ve dizinin nasıl bir yönde ilerleyeceğini merak ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN