Dilan Polat'ın ortaya çıkan videosu olay yarattı: 'Akıl hastanesinde çekildi' Ünlü gazeteci iddialara son noktayı koydu

Kara para aklama suçlarından cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürülmüştü. Sosyal medyada yayılan bir fotoğrafın o güne ait olduğu ileri sürüldü. Gazeteci Emrullah Erdinç konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kara para aklama soruşturması kapsamında 5 Kasım 2023'ten beri tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde Bakırköy Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Ardından Polat'ın 4 yıldır antidepresan kullandığı öğrenilmişti. Dilan Polat'a ait olan bir video, yeni gibi paylaşılınca Emrullah Erdinç açıklama yaparak iddiaların önünü kapattı.

Fenomenin hastaneden olduğu iddia edilen bir videosu da sosyal medyada pek çok kişi tarafından paylaşıldı.

Emrullah Erdinç ise bu kareleri paylaşarak, "Dün paylaştığım 'Dilan Polat Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine götürüldü' haberimden sonra sosyal medyada dolaşan bu video söz konusu olayla ilgili değildir. Görüntüler Dilan Polat tutuklanmadan çok daha öncesine aittir" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN