Dilan Polat'tan sonra o fenomeni korku saldı! Instagram'da ne var ne yok temizliyor: Ünlü avukata fena yakalandı

Dilan Polat'tan sonra o fenomeni korku saldı! Instagram'da ne var ne yok temizliyor: Ünlü avukata fena yakalandı

Son günlerde gündemden düşmeyen Dilan Polat olayları sonrasında o fenomeni de korku saldı! Instagram’da paylaştığı o görüntüleri tek tek sildi… Resmen ne var ne yok temizledi… Ünlü avukat fena şekilde yakaladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından ötürü geçtiğimiz gün tutuklandı. Polat ailesinin olaylarından sonra gözler diğer sosyal medya fenomenlerine çevrildi. O fenomen ise sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımları tek tek sildi. Bu hareketi ile dikkatleri üzerine çeken ünlü isim gündeme bomba gibi düştü.

DİLAN POLAT SONRASINDA O FENOMEN DE PANİK OLDU

Dilan Polat ve ailesinin gözaltı sürecinde avukat Feyza Altun dikkatleri bir başka fenomen çiftin üzerine çekmişti. Altun, Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında farklı iddialardan söz edince Show Ana Haber konuya ilişkin haberler yaparak konuyu daha da genişletti.

yeni-proje-002.jpg

Konuya ilişkin olarak “İkinci Dilan-Engin Polat vakası mı?” manşeti yapılırken Show TV ekipleri Dr. Tayyar Öz’ün Ataşehir’de bulunan ve klinik yazmayan bir apartman dairesinde sülük tedavisi, hacamat, dolgu, botoks ve ortapedi tedavisi uyguladığını söyledi.

yeni-proje-3-002.jpg

Bunun yanı sıra bir de gıda takviyesi olarak satılan ama barkodu okutulduğu takdirde güneş kremi yazan bir ürünleri ile gündeme gelen Öz çifti, duyanları şaşkına uğrattı.

yeni-proje-1-004.jpg

PROFİLİNİ TEMİZLEMEYE BAŞLADI

Bu iddialarla gündeme gelen çiftten Özlem Öz, iddialara göre sosyal medya hesaplarında bazı değişiklikler yapmaya başladı. Avukat Feyza Altun’un kendi sosyal medya hesabında paylaştığı bilgilere göre Özlem Öz, profilindeki fotoğrafları temizlemeye başladı. Buna ilişkin olarak ise "Temizle Özlem. Ben aldım bile tüm hesabının imajını" paylaşımını yaptı.

yeni-proje-2-003.jpg

Takipçilerden gelen iddialara göre ise Özlem Öz, profilinde yer alan yaklaşık 25 fotoğrafı kaldırarak ürün tanıtımlarını da azaltmaya başladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN