Güldür Güldür'ün Doğa Rutkay'ı koca takibine takıldı! Bakın kocası ne yaptı?

Güldür Güldür'ün Doğa Rutkay'ı koca takibine takıldı! Bakın kocası ne yaptı?

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, ailesi ile gözlerden uzak bir hayat yaşarken, Alaçatı'da ortaya çıktı. Tatile çıkan çiftin son görüntüleri şoke etti. Yürüyüşe çıkan ünlü oyuncu eşi Kerimcan Kamal tarafından bakın nasıl takibe alındı? İşte kafaları karıştıran o görüntüler.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber ünlülerde Ege ve Akdeniz'e akın etti. Tatil startını veren ünlüler arasında başarılı oyuncu Doğa Rutkay da var. İkizleri Piraye ve Rutkay'ı da yanlarına alan Doğa Rutkay- Kerimcan Kamal Çeşme Alaçatı'da tatil yapıyor. Yürüyüş yaparken kameralarına yakalanan Rutkay'ı takip eden bir araç dikkat çekti. Eşi tarafından koruma amaçlı araçla takip edilen Rutkay bakın nasıl görüntülendi?

aile.jpg

YÜRÜŞ YAPAN EŞİNE ARAÇLI KORUMALIK YAPTI

Ailesi ile Çeşme Alaçatı’daki evlerinde tatil yapan Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal sabah saatlerinde yürüyüş yaparken yakalandılar. Magazin muhabirlerine görüntülenen çift ayak üstü muhabirlerle sohbet etti.

kerocan.jpg

"YAZ TATİLİMİZ BAŞLADI"

Yürüyüşe çıkan Doğa Rutkay, kendisini çeken kameralara "Yaz tatilimiz başladı. Spor olmazsa olmazım. Bu yaz her sabah beni görebilirsiniz" dedi. Ünlü oyuncu yürüyüş yaparken dikkat çeken bir detayda ortaya çıktı. Rutkay'ın sabah yürüyüşü sırasında Kerimcan Kamal’ın onu aracıyla takip etmesi dikkatlerden kaçmadı.

ppe.jpg

İŞTE O DİKKAT ÇEKEN GÖRÜNTÜ

tatil.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN