Doğal epilasyon: Vücut tüylerini evde doğal ve kalıcı olarak nasıl alacağınızın en kolay 3 yolunu açıklıyoruz!

Doğal epilasyon: Vücut tüylerini evde doğal ve kalıcı olarak nasıl alacağınızın en kolay 3 yolunu açıklıyoruz!

Fazla vücut tüylerinden kurtulmak için doğal bir çözüm arıyorsanız, şanslısınız! Ağdadan tıraşa ve lazer epilasyona kadar bu yöntemlerin size çok fazla paraya mal olabileceğini biliyor musunuz? İşte bu 3 doğal yöntemle tüylerinize veda edebilirsiniz...

Genellikle kadınların nefret ettiği durumlardan biri olan vücuttaki istenmeyen tüyle sinir bozucu hale gelebiliyor. Günümüz şartlarında güzellik merkezlerine gidip para dökmeyen birçok kadın evde doğal yöntemleri kullanarak bu sorundan kurtulmaya çalışıyor. Bu ev ilaçları kalıcı bir çözüm olmasa da, yüzünüze ve vücudunuza düzenli olarak uygulamanız tüy büyümesinin azalmasını sağlayacaktır.

basliksiz-2.jpg

ŞEKER, BAL VE LİMON

Birer yemek kaşığı şeker, limon ve balı karıştırın ve mum benzeri bir macun oluşana kadar hafifçe ısıtın. Gerekirse biraz su ekleyin ve vücudunuzun küçük bir kısmına uygulayın. Bölgeyi bir ağda şeridi ile örtün, saçınızın çıkış yönünün tersi yönünde pat ve soyun. İşleme başlamadan önce bölgeye biraz mısır nişastası veya talk pudrası serpin. Bitirdikten sonra, kuru ciltten kaçınmak için biraz nemlendirici uygulayın. İstenmeyen tüyleri evde doğal olarak kalıcı olarak çıkarmanın en iyi yollarından biridir .

Bu nasıl çalışıyor?

Bal, doğal bir nemlendirici görevi görürken şeker, cildi eksfoliye ederek ölü cilt hücrelerinin atılmasına yardımcı olur. Limon etkili bir cilt ağartıcıdır ve üç bileşenin tümü birlikte istenmeyen tüylerden kurtulmada sihirli bir şekilde çalışır.

6wxxarcb.jpg

KARBONAT VE ZERDEÇAL

Bir yemek kaşığı kabartma tozu ile bir yemek kaşığı zerdeçal tozunu karıştırın. Biraz su ekleyin ve bir macun oluşturmak için malzemeleri karıştırın. Uyguladıktan sonra nazikçe masaj yapın ve 15-20 dakika bekletin. Ilık suyla yıkayın ve kurulayın. İstenmeyen tüyleri evde doğal olarak kalıcı olarak çıkarmanın en iyi yollarından biridir.

Bu nasıl çalışıyor?

Zerdeçal bir antioksidandır ve kabartma tozu nazik bir temizleyici görevi görür. Birlikte, iki bileşen saç büyümesini azaltmak için çalışır.

5e1439915542872210416a65.webp

YULAF EZMESİ VE MUZ

İki yemek kaşığı yulaf ezmesini ezilmiş bir muzla karıştırarak macun haline getirin. Şimdi bu karışımı gerekli bölgelere uygulayın ve saçınızın çıkış yönünün tersine hafifçe masaj yapın. 20 dakika dinlenmeye bırakın. Soğuk suyla durulayın ve kurulayın. İstenmeyen tüyleri evde doğal olarak kalıcı olarak çıkarmanın en iyi yollarından biridir .

Bu nasıl çalışıyor?

Yulaf ezmesi, nazik bir vücut temizleyici görevi görür ve muz cildinizi yumuşatmaya yardımcı olur. Bu karışıma masaj yaptığınızda, sadece istenmeyen tüm tüyleri almakla kalmaz, aynı zamanda daha fazla büyümeyi de azaltır. Kuru cildiniz varsa bunu izleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN