'Doktorlar' dizisiyle adından söz ettirmişti! Ünlü oyuncudan hayranlarını şoke eden açıklamalar: Pazardan alışveriş yapıyorum

'Doktorlar' dizisiyle adından söz ettirmişti! Ünlü oyuncudan hayranlarını şoke eden açıklamalar: Pazardan alışveriş yapıyorum

SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Doktorlar' adlı dizide gösterdiği performansla adından söz ettiren ünlü oyuncu dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Ünlü ismin açıklamalarının ardından sosyal medyadaki hayranları adeta şoke oldu.

Son olarak 2013 yapımı Güney Kore dizisi olan Good Doctor'dan uyarlanarak 2019 yılında FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Mucize Doktor" adli dizide "Doktor Ela Altındağ" karakterini canlandırarak gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

2006-2011 yılları arasında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve başrolünde Kutsi, Leyla Göksun, Bekir Aksoy, Melike Güner ve Yeşim Ceren Bozoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı 'Doktorlar' adlı dizide canlandırdığı "Ela Altındağ" karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, açıklamalarıyla hayranlarını şoke etti.

doktor-2.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Özilhan, Minycenter’ın Ortaköy’deki lansmanına katıldı. Gazetecilerle sohbet eden Özilhan, ekonomiden şikayet etti.

"PAZARDAN ALIŞVERİŞ YAPIYORUM"

Alışveriş harcamalarını kıstığını vurgulayan Özilhan, pazardan alışveriş yaptığını açıkladı. Ünlü isim şunları söyledi:

"Eskisi gibi çok alışveriş yaptığım söylenemez. Ekonomi anlamında geçtiğimiz bu zor günlerden dolayı ben de harcamalarımı kıstım. Yeri geliyor indirimlere baktığım oluyor. Sadece lüks markalardan alışveriş yapıyorum gibi bir durum söz konusu değil, pazardan da alışveriş yaparım.”

doktor-4.jpg​​​​​​​

YASEMİN ÖZİLHAN KİMDİR ?

Yasemin Ergene, 22 Ocak 1985, Hamburg, Almanya doğumlu Türk aktris, model, dizi ve sinema oyuncusudur.

İlk olarak 2002 yılında Koçum Benim ve 2004 yılında Ah Be İstanbul adlı dizilerde kamera karşısına geçen Ergene, 2004 yılında vizyona giren Vizontele Tuuba filmi ile de ilk sinema deneyimini yaşadı. Çocuğun Var Derdin Var adlı dizinin çekimlerinden sonra kısa bir süre oyunculuğa ara veren Ergene, bu zaman zarfında Can Gürzap’dan diksiyon eğitimi aldı.

2005 yılında yayınlanmaya başlanan tv dizisi Aşk Oyunu’nda canlandırdığı Ekin Serbest karakteri, güzel oyuncunun popülaritesini hızla arttırdı. Dizide Keremcem ile başrolde yer alan Ergene, kısa sürede ülkenin en popüler genç oyuncularından birisi haline geldi. Ecobella, Migros gibi markaların reklam filminde de görev aldı.

​​​​​​​doktor-3.webp​​​​​​​

Son olarak 2006-2010 yılları arasında Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakterini canlandıran Ergene, bu dizinin sona ermesinin ardından oyunculuk hayatını sonlandırdığını açıkladı. Genç oyuncu yaptığı açıklamada üniversitede okuyabilmek için mesleki kariyerini sonlandırdığını belirtti.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun olan Yasemin Ergene Özilhan16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. Özilhan'ın Emine (d.2012) ve Ela (d.2013) adında iki kızı vardır.

FİLMLERİ

2002 - Koçum Benim
2003 - Vizontele Tuuba
2004 - Ah Be İstanbul
2004 - Çocuğun Var Derdin Var
2004 - Hırsız Var!
2005 - Aşk Oyunu
2006-2010 - Doktorlar
2008 - Babam Adam Olacak

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN