Dolar kurunda zelzele başlıyor: Selçuk Geçer tarih verip 'bekleyin' dedi

Dolar kurunda zelzele başlıyor: Selçuk Geçer tarih verip 'bekleyin' dedi

Selçuk Geçer, yatırımcıları korkutan bir dolar tahmininde bulundu. Doları olan veya dolara yatırım yapmak isteyenleri yakından ilgilendiren detaylar haberimizin içeriğinde..

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son zamanlarda dalgalanmalar yaşayan dolar kuru hakkında önemli değerlendirmeler yaptı. Geçer, doların 40 liraya kadar çıkabileceğini söylerken, dolar yatırımcılarını oldukça heyecanlandırdı.

Ekonomist Selçuk Geçer, dolar hakkında yapılacak olan yatırımlara ilişkin konuşmaya tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar için önemli tavsiyelerde bulunan Geçer'in son açıklaması büyük ilgi gördü.

DOLAR 40 TL SEVİYESİNE ÇIKABİLİR!

Selçuk Geçer dolar kuru tahmini

Döviz kurlarının esnekliği yatırımcılar ve vatandaşlar için merak konusu olurken, doların spor durumu yatırımcıları endişelendiriyor. Şubat ayı ortalarında dolar kurunun 24 TL'yi bulunacağını açıklayan uzman Selçuk Geçer, dolarla ilgili dikkat çekici bir değerlendirme yaptı. İsabetli bir tahmin olarak değerlendirilen yorumlar dolar yatırımcısını oldukça sevindirdi.

Dolara yatırım yapmayanların pişman olabileceğini elirten Selçuk Geçer, doların 40 TL'yi göreceğini söyledi. Ünlü ekonomist, yatırım yapmayanların sonradan çok pişman olabileceklerini tekrarladı.

Selçuk Geçer, yatırımcıları dolara yatırım yapmaları konusunda uyardı ve dolar bozdurmak isteyenlerin de bir süre beklemeleri gerektiğini söyledi. Geçer, yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağına da dikkat çekti.

Borsa İstanbul'a da değinen Selçuk Geçer, borsanın son haftalarda gösterdiği dalgalı performans konusuna dikkat çekti ve Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, borsada iflas ettim diye düşünenlerin sabırlı olmalarını çünklü borsanın bir süre sonra fırlayacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN