Doları olanlar acilen elden çıkarsın! Yatırımlarınız tuzla buz olacak! Yeni müdahale yolda

Doları olanlar acilen elden çıkarsın! Yatırımlarınız tuzla buz olacak! Yeni müdahale yolda

Dolara yatırım yapanları ilgilendiren bilgiler paylaşıldı. Döviz hesabında parası olanlar dikkat! Eğer geç kalırsanız her şeyiniz tuzla buz olacak. Elinizde avucunuzda bir şey kalmayacak. İşte ünlü yorumcu Selçuk Geçer’in bomba açıklamaları…

Milyonlarca insanın takip ettiği ve tahminleri ile sık sık anılan Selçuk Geçer, dolara yatırım yapanları korkutacak açıklamalarda bulundu. Döviz piyasasını tedirgin hale sokan bu açıklamalar merak konusu oldu. İddialara göre dolar/TL kuruna müdahale edilecek.

DOLARI OLANLAR DİKKAT!

Seçimlerden sonra bir anda artan dolar, son olarak Merkez Bankası’nın açıkladığı faiz kararı ardından 27 TL’ye kadar yükseldi. Dolar her geçen gün artmaya devam etse de yatırımcıların kafalarında soru işaretleri var. Milyonlarca insan artış devam edecek mi yoksa bir düşüş yaşanacak mı sorusunun cevabını araştırıyor. Dolar kuruna ilişkin yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Selçuk Geçer ise konuya ilişkin olarak yeni açıklamalarda bulundu.

EKONOMİST SELÇUK GEÇER UYARDI!

Selçuk Geçer, döviz hesabı olan vatandaşlardan vergi alınabileceğini dile getirirken, yeni uyarılarda bulundu. Öte yandan kayıt dışı ekonominin artırılabileceğine dikkati çeken Geçer, bankalarla piyasa arasındaki makas farkının açılabileceğini söyledi.

Bunların yanı sıra Merkez Bankası’nın faiz kararlarının ardından dolardaki yükselişin devam edeceği ve TL’nin değer kaybetmeye devam edeceği iddia edildi. Ayrıca kuru sabitleyebilmek için hükümetin yeni bir müdahale programı oluşturabileceği de tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN