"Dört kere imam nikahı yaptım" demişti! Sinan Akçıl'dan yılın aşk bombası! Kendisinden 10 yaş büyük...

"Dört kere imam nikahı yaptım" demişti! Sinan Akçıl'dan yılın aşk bombası! Kendisinden 10 yaş büyük...

Geçtiğimiz günlerde "Dört kere imam nikahı yaptım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın kendisinden 10 yaş büyük ünlü sanatçı ile aşk yaşadığı haberi magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Eski eşi Burcu Kıratlı ile iki defa boşanan ve son dönemde Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl hakkında ortaya atılan atılan iddia magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde konuk olduğu bir YouTube kanalında yayınında "Dört kere imam nikahı yaptım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcının kendisinden 10 yaş büyük ünlü sanatçı Defne Samyeli ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

0x0-sinan-akcil-kimdir-kac-yasinda-nereli-sinan-akcil-bosandi-mi-evli-mi-sevgilisi-kim-1657570845704.jpg

KENDİSİNSEN 10 YAŞ BÜYÜK

Hürriyet gazetesinden Mehmet Üstündağ'ın haberine göre; Ünlü şarkıcı, kendisinden 10 yaş büyük Defne Samyeli ile aşk yaşıyor.

İkilinin bir süredir birlikte olduğunu öne süren Üstündağ, şu ifadeleri kullandı:

"Haber spikerliğini bıraktıktan sonra müzik dünyasında emin adımlarla ilerleyen Defne Samyeli’nin sahnelerdeki başarısını güzel bir single çalışmasıyla taçlandırmak istediğini duymuştum. “Şarkı fabrikatörü” Sinan Akçıl’ın kapısını çalan Samyeli, çalışmalar sırasında yakışıklı müzik adamının kalbini çalmayı başarmış.

Bir süredir aşk yaşayan çift, kimselere görünmemek için azami dikkat gösteriyormuş. Bu arada Sinan Akçıl, ocakta çıkacak yeni şarkısını da ilk olarak Defne Samyeli’ye dinletmiş. Stüdyoya girerken birlikte görülen çiftin çok mutlu ve keyifli olduğu da gelen bilgiler arasında."

Defne Samyeli biyografisi! Defne Samyeli kaç yaşında, nereli? Kariyer ve özel hayatı - Magazin Haberleri - Milliyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN