Aylin Coşkun'un 'paramın üstüne yattı' dediği Sinan Akçıl'dan herkesi şaşırtan itiraf! Sunucu konuşmakta zorlandı: 4 kadınla...

Aylin Coşkun'un 'paramın üstüne yattı' dediği Sinan Akçıl'dan herkesi şaşırtan itiraf! Sunucu konuşmakta zorlandı: 4 kadınla...

Son dönemde aşk hayatı ve ünlü şarkıcı Aylin Coşku'un 'Sinan Akçıl paramın üstüne yattı' açıklamalarıyla gündeme gelen Sinan Akçıl bu kez de '4 kadın' açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti. Ünlü şarkıcının açıklamaları herkesi şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Aylin Coşkun'un kendisi hakkındaki "Sinan'a para verdim üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hala ortada yok. Bir de paramın üstüne yattı. Parayı harcadıktan sonra şarkıyı vermek istemez tabii. Borcunu ödemedi. Hiç sesi de çıkmadı. Ama ben peşindeyim. Sevgililerinden aldığı paraları ödesin önce benimkine sonra sıra gelir. Bu saatten sonra ondan tenezzül edip ne para ne de şarkı alırım" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, bu kez katıldığı bir yayındaki '4 kadın' itirafıyla adından söz ettirdi. Ünlü şarkıcının açıklamaları ünlü sunucuyu hayretler içinde bıraktı.

HERKESİ ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

Burcu Kıratlı ile iki defa boşanan ve son dönemde Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu bir YouTube kanalında herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

sinan akçıl

Ocak 2019'da Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da Burcu Kıratlı ile nikah masasına masasına oturan Sinan Akçıl, Kıratlı ile yaklaşık bir yıl evli kaldıktan sonra boşanmıştı. 2021 yılının Şubat ayında tekrar nikah masasına oturan ünlü çift, bu kez de geçtiğimiz Mayıs ayında boşanma kararı almıştı.

Akçıl'ın Kıratlı'dan boşandıktan sonra Survivor yarışmasıyla ünlenen Aleyna Kalaycıoğlu ile birlikte olduğu öne sürülmüştü.

Sinan Akçıl'dan şaşırtan özel hayat itirafı: 4 kez imam nikahı yaptım

"NAZAR DEĞDİĞİNDE İNANIYORUM"

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarının aşk sorularını yanıtlayan 40 yaşındaki şarkıcı, "Ben artık 'Hayatımda birisi var mı?' sorusuna cevap vermek istemiyorum. Nazar değdiğinde inanıyorum ama şunu söyleyebilirim, her kahramanın kalbini dolduran bir prenses vardır" sözleriyle, kalbinin dolu olduğunu vurgulamıştı.

"4 KADINLA..."

Son dönemde aşk hayatı ve ünlü şarkıcı Aylin Coşku'un 'Sinan Akçıl paramın üstüne yattı' açıklamalarıyla gündeme gelen Sinan Akçıl Onedio'nun YouTube kanalına konuk oldu.

Şarkıcının yayında yaptığı itiraf ise herkesi şaşırttı. Sinan Akçıl, "Kendinle ilgili bir magazin haberi çıkartsan bu ne olurdu?" sorusuna "Dört kere imam nikahı yaptım" diye yanıt verdi. Akçıl, kimlerle nikah kıydığı sorusuna ise yanıt vermemeyi tercih etti.

0x0-sinan-akcil-kimdir-kac-yasinda-nereli-sinan-akcil-bosandi-mi-evli-mi-sevgilisi-kim-1657570845704.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN