Dünya Kupası'ndaki hareketleriyle gündem olmuştu: Nusret'e dev turnuvadan men cezası

Dünya Kupası'ndaki hareketleriyle gündem olmuştu: Nusret'e dev turnuvadan men cezası

Dünya Kupası Finali'nin ardından sahaya giren ve futbolcuların yanında yaptığı hareketlere tepki yağan kasap Nusret Gökçe, ABD'nin en eski futbol turnuvası U.S. Open Cup finalinden men edildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dünyada 'Salt Bae' olarak tanınan Kasap Nusret Gökçe'nin Dünya Kupası Finali'nde yaptıklarının ardından ilk yaptırım ABD'den geldi. Futbolcuların özel alanına girerek kupayla poz vermesi tartışma konusu olan ve sahaya girebilmek için rüşvet verdiği dahi iddia edilen Nusret Gökçe'nin, ABD'nin en eski futbol turnuvası olan U.S. Open Cup finaline girmesinin yasaklandığı açıklandı.

U.S. Open Cup'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada "Salt Bae, 2023 Open Cup finalinden bu vesileyle men edilmiştir" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN