Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Çorlu'da mahsur kaldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Inna, Çorlu'da mahsur kaldı

Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı ve söz yazarı Inna'nın uçağı, İstanbul'da etkisini gösteren kar fırtınası nedeniyle Çorlu'ya inmek zorunda kaldı. Ünlü şarkıcı, o anları Instagram hesabından paylaştı.

İstanbul, yoğun kar yağışına teslim olup, hava şartları büyük mağduriyet yaratırken bu durumdan şarkıcı Inna da nasibini aldı. Yeni şarkısı 'Up'ın promosyon çalışmaları için Romanya'dan Türkiye'ye gelmek için yola çıkan dünyaca ünlü şarkıcı Inna'nın uçağı Çorlu'ya inmek zorunda kaldı.

Yolların kapanması nedeniyle Çorlu'da kalan ünlü şarkıcı Inna, kar nedeniyle endişeli anlar yaşadı. İstanbul'da çeşitli TV ve radyo programlarına katılması beklenen Inna'nın programı, mevcut koşullar sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.

inn.jpg

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Hava şartları nedeniyle Çorlu'ya inmek zorunda kalan Inna, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafında "Bu fotoğrafta İstanbul'da olduğumu göstermeliydim. Ama olmadı. Türkiye'de bir yerde güvendeyim. Fakat yorgunum" dedi.

Ayrıca Inna'nın sosyal medyada 'Çorlu' yerine 'Çorum' yazması dikkat çekti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN