Duygu Özaslan kimdir ve ne iş yapıyor? Neslican Tay paylaşımına tepki yağdı

Duygu Özaslan kimdir ve ne iş yapıyor? Neslican Tay paylaşımına tepki yağdı

4. kez yakalandığı kansere 20 Eylül 2019 akşamı yenik düşen Neslican Tay’ın hayatını kaybetmesinin ardından sosyal medya hesabında paylaşım yapan Duygu Özaslan, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çeken bir paylaşım yaptı. Peki Duygu Özaslan kimdir, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Neslican Tay’ın vefat etmesinin ardından yaptığı paylaşımının ardından tepki çeken Duygu Özaslan, yaptığı paylaşımın ardından kullanıcıların tepkisini çekti. Duygu Özaslan, 'Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum' sözlerinin ardından eleştirilere kullanıcılar tarafından eleştirildi.

DUYGU ÖZASLAN KİMDİR?

1991’de doğan Duygu Özaslan, YouTube üzerinde yayınladığı makyaj videolarıyla ünlendi. Abone sayısı gün geçtikçe artan Duygu Özaslan, İstanbul Üniversitesi’nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyor.

2014 yılında verdiği bir röportajda Duygu Özaslan kendisini şu sözlerle anlatmış:

İstanbul Üniversitesi’nde İspanyol Dili ve Edebiyatı okuyorum. Tamamen hobi olarak başladım bu işe. İlk başta ayda bir video yüklüyordum. Yabancı güzellik vlogger’larını izlemeyi çok seviyordum. Ben de öyle bir şey yapmak istiyordum, amacım tamamen sevdiğim şeyleri paylaşmaktı. Arkadaşlarım bana makyaj, kozmetik konularını çok soruyordu, “Nereden alayım, hangisi iyi” diye... “Bir kanal açsana” dediler bana ve ben de başladım. Ben açtığımda Türkiye’de çok vlogger yoktu. Sonra Youtube’la partner oldum. Para kazanıldığını bile bilmiyordum ilk başta... Şimdi reklamlar üzerinden gelir elde ediyorum. İzlenme sayısı artan kanallarla iletişime geçip partner oluyoruz...

DUYGU ÖZASLAN İLE İLGİLİ DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

NESLİCAN TAY MESAJI

Neslican Tay'ın ölüm haberini alan ünlü YouTuber Duygu Özaslan, "Çok üzgünüm Neslican, bütün o pozitifliğinin, gücünün seni iyileştirebileceğine çok inanmıştım. Bana son yazdığın mesajı görmemişim, şimdi okudum. Cevap yazsam da göremeyecek olman beni çok üzüyor. Sen hepimize ilham oldun, neşe oldun içinin, dışının güzeliğiyle. Artık huzurlu olmanı diliyorum" ifadelerini kullandı.

19-09/21/duygu-ozaslan.jpg

KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNDU

Kısa sürede linç edilen Duygu Özaslan, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak kendisini şöyle savundu: Açıklamak zorunda kalmak, bu kadar kötü düşünmeye odaklı insana laf anlatmak zor. Ama umarım sevdiğiniz birinin mesajını artık çok geç olduğunda görmezsiniz. Bunu yaşarsanız da umarım üzülmezsiniz ya da benden daha düşünceli olup üzüntünüzü dile getirmezsiniz. Çok sevdiğim bir insandı, karşılıklı çok güzel bir iletişimimiz, dostluğumuz olmuştu bu sana dünyada. Sadece pişman olduğum görmediğime. Konuşacak zamanımız varken konuşamadığımıza. Ben ne egoyla ne düşüncesizlikle ilgili bir şey göremiyorum bu durumda. Ne diyeyim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN