Ebru Polat'tan skandal açıklama! Sosyal medya ayağa kalktı...

Ebru Polat'tan skandal açıklama! Sosyal medya ayağa kalktı...

Son dönemin ünlü şarkıcılarından Ebru Polat, yeni şarkısının klip çekiminde skandal açıklamalara imza attı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

Son dönemde açıklamaları ve cesur pozlarıyla adından sık sık söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, bu kez tepki toplayan açıklamalara imza attı. Ünlü şarkıcının açıklamaları sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.

Yeni şarkısının klip çekiminde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ebru Polat, genetik yapıları bakımından daha sakin oldukları gerekçesiyle Tayland'dan 'çocuk almayı' planladığını duyurdu. Ünlü şarkıcının "Evlat edinmek istiyorum" demek yerine "Sahiplenmek istiyorum" ifadesini kullanması dikkatleri çekti.

"BEBEK SAHİPLENMEK İSTİYORUM"

Bazı sosyal medya kullanıcıları 'bebek sahiplenmek istiyorum" diyen Ebru Polat'a tepki gösterdi.Ünlü şarkıcı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

"Tayland'dan çocuk almayı planlıyorum. Evlilik düşünmediğim için çocuk da yapamayacağım. Geçen baktım o kadar minik minik bebekler, annesiz ve babasız. Kıyamadım. Taylandlı bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Sahiplenmek istiyorum yani alırsam da bakımevinden falan. Sperm bankasından istemiyorum. Sahiplenmek istiyorum. Taylandlı istiyorum. Genetik yapıları bakımından daha sakin, daha anne ve babaya bakan birileri... Biz Türkler daha asabiyiz. O yüzden o taraftan bir çocuğum olsun. Doğurmak şart değil. Her annelik yaptığın senin çocuğundur. Bu sene istiyorum"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN