Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım: Ben bu melekle 9 yıl yaşadım

Ebru Şallı'dan duygulandıran paylaşım: Ben bu melekle 9 yıl yaşadım

Eski manken Ebru Şallı, geçen yıl lenfoma nedeniyle kaybettiği oğlu Pars'ın doğum gününü sosyal medyadan yayımladığı duygusal bir mesajla kutladı. "Ben bu melekle 9 yıl yaşadım" diyen Şallı, oğluyla fotoğraflarını paylaştı.

Eski manken Ebru Şallı, geçen yılın nisan ayında lenfoma nedeniyle 9 yaşındaki oğlu Pars'ı kaybetti. Sık sık oğluna duyduğu özlemi sosyal medyadan dile getiren Şallı, Pars'ın doğum gününü fotoğraflarını paylaşarak kutladı.

1.jpg

'TÜM TÜRKİYE ŞAHİT OLDU; MELEKLER DE YAŞAR'

Şallı'nın paylaştığı fotoğrafların altına yazdığı duygusal mesajlar ise okuyanları duygulandırdı. Oğlu'nun fotoğrafını paylaşan Şallı, "Seni tarifsiz seviyorum Ponciğim. İyi ki doğdun meleğim benim. Doğum günün kutlu olsun! İyi ki seni doğurmuşum. Bana yaşattığın her şey için, mesajların ve işaretlerin için sana teşekkür ederim.. Eşsiz kokun hep hücrelerimde benimle hep, her an meleğim. Tüm Türkiye şahit oldu meleklerde yaşar" notunu düştü.

2.jpg

Instagram hesabından oğlu Pars'ın birçok fotoğrafını paylaşan Şallı, "Ben bu melekle 9 yıl yaşadım" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN