Ece Erken'den yeni paylaşım: Canım kocamın duasını yaptık

Ece Erken'den yeni paylaşım: Canım kocamın duasını yaptık

İstanbul'da silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden, Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Olayın ardından şafak operasyonuyla 11 kişi gözaltına alındı. Eşinin vefatının ardından acı günlerden geçen Ece Erken, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

İstanbul Bakırköy'de bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Beşiktaş'ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili aranan Ali Yasak'ın yeğenleri Kadir Yasak ve Ali Yasak ile 9 adamı şafak operasyonuyla yakalandı.,

''CANIM KOCAMIN DUASINI YAPTIK''

Eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatıyla sarsılan Erken, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulunarak, kendisine destek olanlara teşekkür etti. Erken'in paylaşımı şöyle:

''Hayatımı kaybettiğim şu süreçte bir an olsun beni yalnız bırakmayan, başta eşimin ailesi olmak üzere dostlarıma ve sizlere yaşamış olduğum tarifsiz acımdan ötürü teşekkür etme fırsatı bulamadım. Ancak bugün eşimin katillerinin yakalandığı haberinin bana verdiği güçle, başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Beyefendi'ye, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ve acımı paylaşan herkese teşekkür etmek isterim. Biz canım kocamın duasını yaptık, dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun.''

err.jpg

"SİZİN AŞKINIZ 'BİZİ ÖLÜM BİLE AYIRAMAZ'DI"

Ece Erken'in paylaşımının altına Bircan Bali, Başak Sayan, Yeşim Salkım gibi ünlü isimler de yorum bıraktı. Yakın arkadaşı Seren Serengil ise, "Canım Allah sana sabır versin. Bir evladın var, o küçücük kalbiyle 'Annem niye ağlıyor?' diye endişelenen. Kuvvetli, sabırlı ve metanetli ol. Sizin aşkınız ve yemininiz 'Ölüm bizi ayırıncaya kadar' değildi, 'Bizi ölüm bile ayıramaz'dı bunu unutma." sözleriyle Ece Erken'e destek oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN