Eda Ece'yi yasa boğan ölüm! "Annen seni çok özleyecek" diyerek duyurdu: Bu acıya yürek dayanmaz

Eda Ece'yi yasa boğan ölüm! "Annen seni çok özleyecek" diyerek duyurdu: Bu acıya yürek dayanmaz

Son dakika magazin haberleri... Ünlü oyuncu Eda Ece'nin sosyal medya paylaşımı hayranlarını yasa boğdu. Ünlü oyuncu aldığı haberler yıkıldı. 'Annen seni çok özleyecek' diyerek acı haberi duyurdu. Bu acıya yürek dayanmaz! Eda Ece'nin en zor günü.

Yasak Elma'da oynadığı rolle herkesin diline düşen ve replikleri sosyal medyada viral olan güzel oyuncu Eda Ece, aldığı ölüm haberi ile yıkıldı. Eda Ece, köpeği Pluto'nun vefat haberini sosyal medya hesabından "Annen seni çok özleyecek. Bütün aile çok üzgünüz. Daha fazla yazamayacağım, resimlerine de zor bakıyorum" sözleriyle duyurdu. Bu acıya yürek dayanmaz!

EDA ECE'NİN EN ZOR GÜNÜ... ÖLÜM HABERİYLE YIKILDI!

Ünlü oyuncu Eda Ece, köpeği Pluto’nun vefatıyla yıkıldı. Ece, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Hoşça kal Pluto’m… En sadık arkadaşım, kendi küçük yüreği büyük yoldaşım, peşimi hiç bırakmayan, ilk çocuğum. Öyle çok anımız var ki seninle, beraber büyümüştük.. Annen seni çok özleyecek. Bütün aile çok üzgünüz. Daha fazla yazamayacağım, resimlerine de zor bakıyorum. Bu güzel 10 yıl için binlerce kez teşekkür ederim sana. Pluto 12.12.2013-18.10.2023"

yeni-hghggh-6.jpg

Ünlü oyuncu Instagram profilini değiştirdi ve köpeğinin fotoğrafını ekledi. Eşi ve birçok oyuncu arkadaşı ünlü isme yorum yaparak destek oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN