Efsaneleşen 'Recep İvedik' karakterini bırakabileceğini açıklamıştı: Şahan Gökbakar'da büyük sürpriz!

Efsaneleşen 'Recep İvedik' karakterini bırakabileceğini açıklamıştı: Şahan Gökbakar'da büyük sürpriz!

Türk sinema tarihinin efsaneleşen karakterlerinden 'Recep İvedik' ile hafızlara kazınan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde 'Recep İvedik' karakterini bırakabileceğini açıklamıştı. Ünlü komedyenin bu açıklamaları hayranlarını üzüntüye boğarken Gökbakar'ın büyük bir sürpriz hazırlığı içinde olduğu öğrenildi.

Gişe rekortmeni 'Recep İvedik' serisinin 9 Aralık'ta yayınlanan 7. filmindeki göndermeleriyle dikkatleri üzerine çeken ünlü komedyen Şahan Gökbakar, büyük bir sürprize imza atmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olarak Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtlayan ünlü komedyen Şahan Gökbakar, efsaneleşen 'Recep İvedik' karakterini ileride başka bir oyuncuya bırakabileceğini ilk kez açıklayarak "Recep İvedik'i başka birine devredebilirim. Aklımda bir isim var çok başarılı oynayabilir. Seriyi ne zaman tamamlarız ona net bir rakam veremem ama 15 diyeyim" açıklamasıyla adından söz ettirmişti.

recep33

BÜYÜK SÜRPRİZ

Şahan Gökbakar'ın bu açıklamaları sosyal medyadaki hayranlarını üzüntüye boğarken ünlü komedyenin bir dizi çekme hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ünlü komedyen, Türkiye'de Haziran ayında kullanıma açılan ve Haziran ayından bu yana abone sayısında hızlı bir artış yaşanan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus için bir dizi çekecek.

Dizinin 8 bölümden oluşacağı belirtilirken dizinin yönetmen koltuğunda ise Togan Gökbakar'ın oturacağı öne sürüldü. İsmi henüz belli olmayan dizinin Şahan Gökbakar'ın sevilen filmi 2013 yapımı "Celal ile Ceren" ile benzer bir yapım olacağı kaydedildi.

Şahan Gökbakar'dan gişe rekortmeni 'Recep İvedik' sürprizi: Serinin ne zaman sona ereceğini ilk kez açıkladı!

DİZİNİN KONUSU NE?

Dizide eğitimli, kültürlü bir kadın olan Ece ile kendisine son derece zıt özelliklere sahip eşi Erdal'ın renkli hayatı esprili bir dille anlatılacak. Çiftin ailesi, mahalle arkadaşları da dizide yer alacak.

Ayrıca magazin programları yorumcuları, ünlü restoranların fenomen sahipleri de bu dizide yer alacak. Çekimlerine yakın zamanda başlanması planlanan dizide Gökbakar'a kimin eşlik edeceği ise henüz netlik kazanmadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN